رئیس دانشگاه علم و صنعت؛
توسعه کریدور کشور به خوبی اتفاق نیفتاده است
جبارعلی ذاکری با تاکید بر اینکه سال های اخیر کشورها به سمت راهآهن پرسرعت رفتند که کشور چین نمونه خوبی از این کشورهاست، اظهار کرد: در حال حاضر ضرورت دارد کریدورهای ریلی و حلقههای مفقوده آن در کشور تکمیل شود. البته گامهای خوبی برداشته شده، ولی کافی نیست.
![توسعه کریدور کشور به خوبی اتفاق نیفتاده است](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/NxQAZEJUtiqZ/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehzHyyUh85HRU/%D8%AE%D8%B7+%D8%A2%D9%87%D9%86+%D8%B1%D8%B4%D8%AA-%D8%A2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%A7.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، رئیس دانشگاه علم و صنعت در همایش صنایع ریلی فرصت ها ظرفیت ها و رونق تولید اظهار کرد: اگر موضوعات ایمنی حمل و نقل را جدی نگیریم، باید روزانه شاهد جان باختن ۵۰ نفر در سوانح رانندگی و جادهای باشیم. سهم سوانح ریلی نسبت به سوانح جادهای بسیار پایینتر و حمل و نقل ریلی ایمنتر است.
جبارعلی ذاکری با تاکید بر اینکه سال های اخیر کشورها به سمت راهآهن پرسرعت رفتند که کشور چین نمونه خوبی از این کشورهاست، اظهار کرد: در حال حاضر ضرورت دارد کریدورهای ریلی و حلقههای مفقوده آن در کشور تکمیل شود. البته گامهای خوبی برداشته شده است، ولی کافی نیست.
او با بیان اینکه توسعه ریلی به دلایل مختلفی رخ نداده، گفت: چرا توسعه مدنظر سیاستگذاران محقق نمیشود، باید در پنلهای این همایش بررسی شود.در حال حاضر در حوزه اجزای روسازی ریلی غیر از ریل ۱۵ سالی است که تولید بومیسازی شده است و بخشهای تحقیق و توسعه سازندگان هم در این باره گامهایی برداشتهاند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران از دو سال گذشته بحث فعال کردن مراکز نوآوری را در دستور کار قرار داد، افزود:سازوکار جدیدی برای فعال شدن دانشآموختگان و استفاده از ایدههای آنها و پرداختن به این ایدهها در دستور کار است که تاکنون دو مرکز در این باره داشتهایم و امیدواریم سومین مرکز نوآوری هم ابتدای سال ۹۹ آماده شود.
وی گفت: نخبگان علمی کشور ایدههایی مطرح میکنند که نیازمند حمایت است. دانشگاه برای کمک به صنعت مهم و تاثیرگذار ریلی آماده است و قطعا همکاریها در این حوزه برای کارفرماها، شرکتهای سازنده و ما برد- برد است.
ارسال نظر