معاون وزیر راه و شهرسازی؛
تولید ریل مشمول فاینانس داخلی شود
خیرالله خادمی گفت: برای پروژه های ریلی داخلی نیز باید مانند فاینانس های خارجی تامین مالی انجام شود و این موضوع کمک می کند تا شرکت های داخلی بتوانند تمام نیاز داخلی را برآورده کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، معاون وزیر راه و شهرسازی در همایش ملی صنایع ریلی و رونق تولید با اشاره به اینکه در حال حاضر ۹۰ درصد حمل و نقل کشور از طریق جاده ای رخ می دهد، گفت: در شرایط کنونی حمل و نقل باید به سمت ریلی تغییر کند، هرچند در برخی موارد ممکن است هزینه حمل و نقل ریلی بالاتر باشد.
خیرالله خادمی با بیان اینکه تاکنون شرکت های اعلام کرده بودند که می خواهند ریل تولیدکنند، اما موفق نبودند به همین دلیل ابتدا تولید ریل توسط شرکت ذوب آهن را باور نمی کردیم، اظهار کرد: این شرکت با برنده شدن یک مناقصه ۱۳ هزار تنی برای راه اندازی خط تولید خود دلگرم شدند و در نهایت با افتتاح خط تولید آنها محصول اولیه این شرکت در خط تولید بستان آباد بکار گرفته شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه برنامه ما این است که یک شاخه ریل از خارج وارد نکنیم، تصریح کرد: در شرایط کنونی برای ساخت راه آهن زاهدان_چابهار با مسیرهای فرعی آن بیش از ۷۰۰ کیلومتر و مسیر میانه حدود ۱۷۰ است.
خادمی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی در بخش تامین ریل مشکل تامین مالی وجود دارد، گفت: برای پروژه های ریلی داخلی نیز باید مانند فاینانس های خارجی تامین مالی انجام شود و این موضوع کمک می کند تا شرکت های داخلی بتوانند تمام نیاز داخلی را برآورده کنند.
او افزود: نبود تامین مالی یکی از موانع ورود بخش خصوصی به تولید ریل در کشور است.
ارسال نظر