مدیرعامل قطار شهری تهران و حومه خبر داد؛
افزایش جابجایی مسافران مترو تهران بعد از گرانی بنزین
علی امام با تاکید بر اینکه بعد از افزایش قیمت بنزین در تهران روزانه یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در شبکه متروی تهران جابجا می شود، افزود: در حال حاضر در بخش تجهیزات ثابت و ناوگان وابستگی به خارج وجود دارد، اما در بخش ساختمانی در سال های گذشته پیشرفت خوبی رخ داده و کاملا متکی به داخل هستیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، مدیر عامل قطار شهری تهران و حومه در همایش ملی صنایع ریلی و رونق تولید در دانشگاه علم و صنعت با اشاره به اینکه قطار شهری در تهران با زحمات طاقت فرسا پیش رفت و در سال های ۶۰ تا ۶۵ ساخت آن متوقف شده بود، گفت: برخی مدیران دولتی معتقد بودند که ساخت مترو کاری فانتزی است و در شرایطی که در برخی مناطق محروم مشکلاتی داریم ضرورتی برای توسعه مترو نیست، از این رو ساخت مترو بدون اتکا به بودجه دولتی ادامه یافت. البته در دولت های قبلی به دلیل که به تعهدات قانونی خود عمل نکردند مشکلات بخش مترو را بیشتر کردند.
علی امام با تاکید بر اینکه بعد از افزایش قیمت بنزین، در تهران روزانه یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در شبکه متروی تهران جابجا می شود، افزود: در حال حاضر در بخش تجهیزات ثابت و ناوگان وابستگی به خارج وجود دارد، اما در بخش ساختمانی در سال های گذشته پیشرفت خوبی رخ داده و کاملا متکی به داخل هستیم.
او افزود: در شرایط کنونی داخلی سازی بخشی از تجهیزات مترو صرفه اقتصادی ندارد، با این حال امسال افزایش عمق ساخت داخل تجهیزات مترو آغاز شده و کار گروه های نیز تشکیل شده و بازدیدهای از شرکت ها و تولیدکنندگانی که مدعی توان ساخت داخل هستند بازدید به عمل می آورند و در صورتی که توان تولید داشته باشند در وندور لیست شرکت متروی تهران وارد می شوند.
او با تاکید بر اینکه تفاهمنامه ای با شرکت ذوب آهن اصفهان امضا شده است، اظهار کرد: علاوه بر متروی تهران که قراردادی با شرکت ذوب آهن اصفهان منعقد کرده شرکت بهره برداری مترو تهران نیز قراردادی برای تامین ۸۰۰ تنی ریل با این شرکت منعقد کرده است.
ارسال نظر