مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق؛
بومیسازی ۵۰ کالای استراتژیک صنعت آب و برق توسط دانشبنیانها
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق کشور گفت: در سال رونق تولید بیش از ۵۰ کالای استراتژیک صنعت آب و برق با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان بومیسازی شده است.
![بومیسازی 50 کالای استراتژیک صنعت آب و برق توسط دانشبنیانها](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/qdZgVBGKx1lH/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehzIj_qmkcUGI/%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D8%B1%D9%88%D8%AF%D8%B4%D9%88%D8%B1.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، محمدولی علاءالدینی مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق در گفتوگو با رادیو اقتصاد با اشاره به اینکه فعالیتهای پشتیبانی و رونق تولید در صنعت آب و برق با دستور وزیر نیرو به شرکت ساتکاب واگذار شده است، عنوان کرد: در سال رونق تولید با دعوت از نخبگان و شرکتهای دانشبنیان در تلاش برای رفع چالشهای صنعت آب و برق و حمایت از کالاهای ایرانی بودهایم.
وی افزود: بدین منظور از ابتدای امسال با برگزاری چندین رویداد استارتاپی و شناسایی کالاهای مورد نیاز در این بخش موفق شدهایم بیش از ۵۰ کالای استراتژیک صنعت آب و برق را با همکاری شرکتهای دانشبنیان و نخبگان این حوزه بومیسازی کنیم.
مدیرعامل ساتکاب ادامه داد: این کالاها پیش از این عمدتا یا از خارج کشور وارد میشد و یا بخشی از قطعات آن خارجی بوده است که با بومیسازی این کالاها توسط شرکتهای دانشبنیان فرصت استفاده هر چه بیشتر از این محصولات در صنعت آب و برق فراهم شده است.
ارسال نظر