بهرام شکوری در گفتگو با خبرگزاری موج ؛
کاهش میانگین سنی اعضای تشکل به معنی نفی حضور پیشکسوتان نیست
رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران گفت: کاهش میانگین سنی اعضای هیات مدیره تشکل ها در کنار بقای حضور پیشکسوتان در هیات امنای تشکل الزامی است و این به معنی نفی حضور و نادیده گرفتن جایگاه پیشکسوتان نیست.
عضو هیات مدیره خانه معدن ایران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج در تشریح تغییرات مورد نیاز در ساختار تشکل گفت: کاهش میانگین سنی اعضای هیات مدیره خانه معدن ایران در کنار بقای حضور پیشکسوتان در هیات امنای تشکل الزامی است، به عبارتی دیگر ترکیب توانمندی جوانان و تجربه پیشکوتان در پیشروی اهداف خانه معدن و افزایش قدرت و تاثیرگذاری آن مثمرثمر است.
بهرام شکوری شرحی از جایگاه این تشکل ارائه داد و اظهار کرد: خانه معدن حدود ۲۰ سال پیش به همت پیشکسوتان این بخش با رویکرد حمایت از فعالان عرصه معدن تشکیل شد و در این سالها گام به گام پیش رفت تا اینکه امروز توانسته در شورای عالی معادن و دیگر جایگاهها به نقش مشورت دهنده دست یابد و در بخشهای مختلف حاکمیت جایگاه لازم را کشف کند.
رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران همچنین گفت: این تشکل، امروز در جایگاهی قرار گرفته که میتواند تبدیل به یک تشکل فراگیر مدنی شود و حکم کنفدراسیون را پیدا کند، کنفدراسیونی که نمایندگان همه تشکلهای صنفی در آن عضو شوند و آنچه این نهاد میگوید مقصود همه فعالان بخش معدن کشور باشد. چنین دستاوردی قدرت چانهزنی را بالا میبرد و بر قدرت بخش خصوصی در سیاستگذاریهای معدنی کشور میافزاید.
وی افزود: با این حال تشکلهای صنفی هرچه به پیش میروند، باید برای توفیق بیشتر به افکار، نظرات، ایدهها و کارشناسان بهروز روی بیاورند تا بتوانند از انرژی نسل جوانتر برای پیشبرد وظایف تشکل بهره ببرند. با این حال این به معنی نفی حضور و نادیده گرفتن جایگاه پیشکسوتان نیست و حضور آنها در هیات امنا می تواند اسباب بهرهگیری جوانان از تجربیات آنها را فراهم آورد.
شکوری ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از تشکلهای معدنی فعال در حوزههای سنگ آهن، سنگهای تزیینی، سرب و روی و مس به دلیل تاثیرگذار بودن تصمیمات خانه معدن مایل به ورود به این تشکل هستند.
ارسال نظر