English

تولید اسلب ۳۰۰ میلیمتر نخستین بار در کشور

در هفته گذشته برای نخستین بار اسلب ۳۰۰ میلیمتر توسط شرکت فولاد مبارکه تولید شد که برای تولید ورق به فولاد اکسین ارسال گردید و با توجه به اینکه آن شرکت به علت اینکه در آینده خط نورد گرم خود را راه‌اندازی می‌کند، خود به این مواد اولیه نیاز دارد.

تولید  اسلب ۳۰۰ میلیمتر نخستین بار در کشور

به گزارش خبرگزاری موج ، مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد:  در هفته گذشته برای نخستین بار اسلب ۳۰۰ میلیمتر توسط شرکت فولاد مبارکه تولید شد که برای تولید ورق به فولاد اکسین ارسال گردید و با توجه به اینکه  آن شرکت به علت اینکه در آینده خط نورد گرم خود را راه‌اندازی می‌کند، خود به این مواد اولیه نیاز دارد.

 امین ابراهیمی  افزود: ورق تولید شده تحت استاندارد API بوده و با گرید X۷۰ با ابعاد ۴.۶ متر در ۲۷ متر تولید شد؛ که تولید این ابعاد در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا فقط در ایران تولید می شود.

ابراهیمی با بیان اینکه استفاده از این اسلب به عنوان مواد اولیه همان استانداردی است که شرکت دانیلی ایتالیا برای ظرفیت اسمی شرکت فولاد اکسین  برنامه ریزی و پیش بینی کرده بود، گفت: این ورق با عرض ۴ و نیم متر، برای لوله‌های ۵۶ اینچ استفاده می‌شود که پرکاربردترین لوله در صنعت نفت و گاز است.

 

تولید اسلب ۳۰۰ میلیمتری

وی ادامه داد: سابق از اسلبی که در خط تولید اکسین استفاده می‌شد از هر ورق تولید شده یک لوله در شرکت‌های لوله سازی ساخته می‌شد اما با استفاده از اسلب ۳۰۰ میلیمتری از هر ورق فولادی ۲ لوله تولید می‌شود. استفاده از این اسلب به عنوان مواد اولیه علاوه بر اینکه ارتقای استاندارد کیفی محصولات، میزان استهلاک و فرسایش قطعات و خط تولید را نیز کم می‌کند.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: شرکت فولاد اکسین برای ادامه حیات خود به شدت نیاز به اسلب ۳۰۰ دارد که تامین آن مگر با راه اندازی طرح فولادسازی محقق نمی‌شود؛ تعامل و همراهی فنی دو شرکت فولاد اکسین و فولاد مبارکه در دو سال گذشته باعث شده که لوله‌های انتقال نفت و گاز شیرین و ترش در همه بخش‌های زنجیره تولید از مرحله اسلب، ورق و لوله کاملا بومی سازی شده و کشور از واردات این محصول کاملا بی نیاز شود.

وی ادامه داد: این همکاری که تحت نظر بالاترین استانداردهای وزارت نفت ایجاد شده باعث شده پروژه راهبردی خط لوله نفت ترش گوره به جاسک که استراتژیک‌ترین پروژه انتقال نفت و گاز کشور است در سریعترین زمان خود به سوی تکمیل و نهایی شدن برسد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه