English

خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

واکنش منفی بازار به انتخابات / رقابت دلار و کالاهای اساسی برای گرانتر شدند!

برخلاف وعده های رئیس کل بانک مرکزی قیمت ارز دوباره روندی صعودی گرفته و شایعاتی درباره افزایش قیمت کالاهای اساسی مانند برنج، مرغ، نان و ... منتشر شده و همچنین قیمت کالاهای تولیدی هم به بهانه افزایش دستمزدها در حال رخ دادن است.

واکنش منفی بازار به انتخابات / رقابت دلار و کالاهای اساسی برای گرانتر شدند!

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، با وجود اینکه در یک هفته گذشته رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرده است که قیمت دلار ظرفیت شکست قیمت ۲۰ هزار تومان رو به پایین را دارد و در شرایط کنونی بازار سرمایه هم با قیمت ارز ۱۷ هزار تومان معامله می شود اما بازار ارز واکنشی معکوس نشان داده و قیمت ارز روندی صعودی گرفته و در محدوده ۲۳ هزار تومان در حال معامله است.

از طرف دیگر تولیدکننده ها به بهانه افزایش حقوق کارگر به دنبال ایجاد موج جدیدی از تورم ها هستند و پیشنهاد افزایش قیمت کالا را به سازمان حمایت اعلام کرده اند و نانوایی ها هم از چند روز گذشته قیمت نان را به صورت غیر رسمی گران کرده اند، در شرایطی که دستگاه های متولی اعلام کرده اند هر گونه افزایشی در قیمت نان غیرقانونی است، اما گزارش های میدانی از سطح بازار نشان می دهد مصاحبه ها و خط و نشان های مسئولان در حد حرف باقی مانده و دقیقا در آستانه انتخابات قیمت کالاها بالا رفته است.

در شرایط کنونی خبرهای درباره گرانی قیمت برنج ، مرغ به عنوان کالای اساسی مطرح است و با توجه به اینکه قیمت دلار هم دوباره در روندی صعودی قرار گرفته گرانی در قیمت کالاهایی مانند مسکن، خودرو و ... محتمل است. در مقابل پازل سیاسی به گونه ای چیده شده که شاخص کل بورس روندی نزولی به خود گرفته است و به نظر می رسد برخی اتفاقات عمدا در حال رخ دادن است.

این خبرهای منفی در حالی از بازار منتشر می شود که رئیس اتحادیه مرغ و پرندگان تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج اعلام کرده بودند که در حال حاضر میزان تقاضا برای گوشت مرغ بسیار پایین تر از شرایط معمولی است و در شرایط کنونی حدود ۲۰ هزار تن مازاد تولید هم وجود دارد که باید صادرات شود.

همچنین دبیر اتحادیه واردکننده های برنج هم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج از کاهش شدید تقاضای برنج خبر داده و طبق آمار در سال گذشته مصرف سرانه برنج در ایران از ۴۰ کیلو گرم به ۲۰ کیلوگرم رسیده است. بنابراین براساس وضعیت تقاضا و میزان تولید و عرضه قیمت این کالاها نباید دوباره گران می شد و پشت پرده هایی وجود دارد، از این رو دستگاه های نظارتی باید ورود کنند و درباره این شائبه ها به مردم پاسخ دهند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه