معاون بهره برداری ذوب آهن اصفهان تشریح کرد:
قراردادهای ذوب آهن برای خرید پساب های شهرهای اطراف
معاون بهره برداری و عضو هیأت مدیره ذوب آهن اصفهان گفت: در حال حاضر شرکت ذوب آهن اصفهان حدود ۵۰۰ میلیارد تومان برای خرید پسآب شهرهای اطراف سرمایه گذاری کرده است. این شرکت در قرار دادی با شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان تلاش دارد تا این پسآب وارد کارخانه ذوب آهن شود. از سوی دیگر حدود ۲۵۰ میلیارد تومان نیز برای تسویه این آب به آب قابل استفاده در صنایع تخصیص داده شده است. امیدواریم این پروژه تا اوایل سال ۱۴۰۴ به نتیجه برسد.
به گزارش خبرگزاری موج، مهرداد تولائیان درباره برنامه های این شرکت برای کاهش میزان مصرف آب گفت: شرکت ذوب آهن اصفهان با برنامه ریزی و اجرای پروژه های مختلف توانسته است با وجود افزایش میزان تولیدات خود، میزان مصرف آب را کاهش دهد. این اتفاق در پروژه های متعدد شرکت با استفاده از تکنولوژی های روز دنیا و تغییر تجهیزات روی داده است.
وی افزود: تبدیل ایستگاه ریخته گری قدیمی روسی به ایستگاه ریخته گری با تجهیزات ایتالیایی یکی از این پروژه های مذکور است که توانست مقدار قابل توجهی از مصرف آب این شرکت را کاهش دهد.
معاون بهره برداری و عضو هیأت مدیره ذوب آهن اصفهان با اشاره به دیگر پروژه های این شرکت در جهت کاهش میزان مصرف آب تصریح کرد: نگاه مدیران شرکت ذوب آهن به آب، یک نگاه ریالی نیست زیرا آب موضوعی است که اگر نباشد، کارخانه نمی تواند به تولید خود ادامه دهد، بنابراین زمانی که آب نیست، شرکت مجبور است برای خرید آن، مبالغ هنگفتی را پرداخت کند. در نتیجه این شرکت تلاش دارد تا با اجرای پروژه های خود، اساس نیاز تولید خود را به آب کاهش دهد. با این حال در صورت تحقق این امر، می توان جلوی توقف های تولید را گرفت که به نوعی صرفه اقتصادی برای شرکت دارد.
تولائیان در این خصوص بیان کرد: در حال حاضر ذوب آهن اصفهان در منطقه ای قرار دارد که آب بسیار مسئله حیاتی است. در این راستا این شرکت با تبدیل برج ها و ایجاد تسویه خانه تلاش کرده است که در مصرف آب صرفه جویی کند. به عنوان مثال اخیرا این شرکت برای برج های خنک کننده از تکنولوژی جدید هیبریدی استفاده کرده است.
معاون بهره برداری و عضو هیأت مدیره ذوب آهن اصفهان درباره دیگر برنامه های این شرکت برای کاهش مصرف آب توضیح داد: در حال حاضر شرکت ذوب آهن اصفهان حدود ۵۰۰ میلیارد تومان برای خرید پسآب شهرهای اطراف سرمایه گذاری کرده است. این شرکت توانسته است با شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان قرارداد ببندد تا این پسآب وارد کارخانه ذوب آهن شود. از سوی دیگر حدود ۲۵۰ میلیارد تومان نیز برای تسویه جهت استفاده در صنایع تخصیص داده شده است.
تولائیان ابراز امیدواری کرد: درصورتی که پروژه های مذکور با موفقیت اجرا شوند، پیش بینی می شود که حدود ۴۰ درصد از نیاز شرکت ذوب آهن اصفهان به برداشت از آب زاینده رود کاهش یابد. امیدواریم با تحقق چنین رویدادهایی میزان برداشت آب از زاینده رود را کمتر کنیم.
ارسال نظر