English

طلای جهانی در مسیر ثبت سومین افزایش هفتگی متوالی قرار گرفت

قیمت طلا در معاملات روز جمعه ثابت بود اما تحت تاثیر نگرانیها نسبت به شیوع سریع نوع دلتای ویروس کرونا و کاهش بازده اوراق خزانه آمریکا، در مسیر ثبت سومین افزایش هفتگی متوالی قرار گرفت.

طلای جهانی در مسیر ثبت سومین افزایش هفتگی متوالی قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری موج، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری تغییری نداشت و در ۱۸۰۱ دلار  و ۱۲ سنت ایستاد اما از ابتدای هفته جاری تاکنون ۰.۸ درصد افزایش نشان می دهد.

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد افزایش، به ۱۸۰۲ دلار و ۷۰ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز پنج شنبه با ۰.۱ درصد کاهش، در ۱۸۰۰ دلار و ۲۰ سنت بسته شد.

به گفته استفن اینس، از شرکای شرکت مدیریت دارایی اس پی آی، رشد موارد جدید ابتلا به نوع دلتای ویروس کرونا باعث ایجاد نگرانیهایی در خصوص رشد اقتصاد جهانی شده و آمار منتشره از سوی آمریکا اندکی ضعیف شده و این امر از قیمت طلا پشتیبانی کرده است. پایین بودن نرخهای واقعی از قیمت طلا پشتیبانی می کند اما ارزش دلار قوی مانده و مانع صعود بیشتر طلا شده است.

بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله نزدیک به پایینترین حد خود در بیش از چهار ماه گذشته ایستاد و هزینه نگهداری طلا که دارایی بدون بازدهی است را کاهش داد.

فضا در بازارهای سهام تحت تاثیر به خطر افتادن روند احیای اقتصاد جهانی بر اثر شیوع نوع دلتا، شکننده بوده و شاخصهای سهام آسیایی در قعر دو ماهه ایستادند.

آماری که روز پنج شنبه منتشر شد نشان داد شمار آمریکایی هایی که متقاضی دریافت بیمه بیکاری بودند، هفته گذشته به شکل غیرمنتظره ای افزایش یافت و نشان داد روند بهبود بازار کار متغیر مانده است.

گزارش نشست سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا در ژوئن که روز چهارشنبه منتشر شد، حاکی از آن است مقامات بانک مرکزی آمریکا معتقدند روند احیای اقتصادی هنوز به اهداف مورد نظر نرسیده اما اگر تورم یا ریسکهای دیگر محقق شوند، آنها باید آماده اقدام برای تعدیل سیاست انبساطی باشند. نگرانیها از تحکیم سیاست پولی از سوی بانک مرکزی آمریکا قیمت طلا را تحت فشار نزولی قرار داد و باعث سقوط هفت درصدی قیمت طلا در ژوئن شد.

بر اساس گزارش رویترز، دلار در معاملات روز جمعه ۰.۱ درصد افزایش یافت و به سمت بالاترین رکورد سه ماه اخیر که در معاملات روز گذشته به آن صعود کرده بود، حرکت کرد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد کاهش، به ۲۵ دلار و ۸۵ سنت رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۶ درصد کاهش، به ۲۷۸۹ دلار و ۲۹ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، ۱۰۷۷ دلار و ۳۵ سنت معامله شد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه