English

آغاز رسمی ثبت گشایش اعتبارات اسنادی و تبادلات بین المللی با کشورهای اوراسیا به وسیله رمز ارز ایرانی

رئیس بنیاد راهبری شبکه زر و رئیس هیأت مدیره مؤسسه دانش بنیان و رمزپایه فناوری هوشمند شبکه زر از آغاز امکان مبادله بین المللی پول با کشورهای اوراسیا با استفاده از یک رمز ارز تمام ایرانی خبر داد.

آغاز رسمی ثبت گشایش اعتبارات اسنادی و تبادلات بین المللی با کشورهای اوراسیا به وسیله رمز ارز ایرانی

به گزارش خبرگزاری موج، رئیس بنیاد راهبری شبکه زر و رئیس هیأت مدیره مؤسسه دانش بنیان و رمزپایه فناوری هوشمند شبکه زر از آغاز امکان مبادله بین المللی پول با کشورهای اوراسیا با استفاده از یک رمز ارز تمام ایرانی خبر داد.

دکتر عباس جم زر با اعلام این خبر افزود: سکه زر هوشمند با نام تجاری اسمارت زر، نخستین واحد رمزپایه ایرانی است که از مدتی پیش و با پشتوانه سهام شبکه زر و ارائه گواهی اوراق برگ بیمه البرز به صورت اختصاصی عرضه شده بود و اکنون عرضه عمومی نخستین واحد رمز پایه بین المللی ایرانی با همان پشتوانه های قبلی از طریق دفاتر پیشخوان دولت آغاز شده است.

به گفته وی در شرایطی که به دلیل تحریم های ناجوانمردانه امریکا امکان نقل و انتقال پول بین ایران و بسیاری از کشورهای جهان وجود ندارد رمز ارز ایرانی اسمارت زر این فرصت را برای بازرگانان و نیز تجار و حتی مردم عادی فراهم کرده که این جابه جایی پول به روشی ایمن و بدون چالش صورت پذیرد.

جم زر یادآور شد: پشتوانه نقدشوندگی این رمز ارز علاوه بر ارزش پایه مبتنی بر ارز بین المللی ZAR، در شبکه باینانس دکس با جفت واحد های BNB و BUSD و در شبکه ترون با واحد های TRX وUSDT قابل معامله است و کاربران ایرانی نیز می‌توانند از طریق سامانه مبادلات https://smartzar.io به صورت ریالی و ارزی و از طریق کیف پول های معتبر رمزارز از جمله ترون لینک، سیف یال، تراست ولت، اتمیک، باینانس دکس و سایر کیف پول های رایج رمزارز توکن SZAR را دریافت و یا به ارزش روز به راحتی و بالاترین سرعت و کارمزد اندک مبادله کنند.

وی در تشریح مزایای اسمارت زر تاکید کرد: مزایای فراوان فناوری برای بلاک چین و بزرگ‌ترین محصول آن رمز ارزها را می‌توان آزادی در پرداخت و دسترسی بین‌المللی، هزینه عملیاتی پایین، سرعت‌بالا در انتقالات بین‌المللی و فرامرزی و عدم وابستگی به سیاستهای دولتها دانست. استفاده از رمز ارز در شرایط تحریمی ایران به دلیل غیرقابل‌شناسایی بودن فرستنده و گیرنده در این سیستم، ناتوانی دولت‌ها در مصادره و بلوکه کردن ارز رمزها، امکان رهگیری و شفافیت و قراردادهای هوشمند نیز از سایر مزایای این فناوری هستند و با همین رویکرد رمز ارز ایرانی اسمارت زر می تواند دغدغه بسیاری از تجار و بازرگانان ایرانی را برطرف کرده و زمینه توسعه تجارت خارجی را نیز فراهم کند.

رییس هیات مدیره موسسه رمزپایهفناوری هوشمند شبکه زر تصریح کرد: سکه رمزپایه ایرانی با نماد ZAR که به صورت رسمی با توثیق سهام و دارایی در سطح بین المللی منتشر می شود علاوه بر امکان عرضه و مبادله در داخل کشور، در صرافی های معتبر دنیا نظیر باینانس و کوین بیس بدون اعمال هیچگونه محدودیت و تهدیدی برای ایرانیان قابل تبادل و معامله است.

وی آغاز تجارت با بهره گیری از رمز ارز را تجاری بدون ریسک و موفق توصیف کرد و افزود:عرضه رمز ارز ایرانی برای مبادله با کشورهای اوراسیا می تواند زمینه ارتقا مبادلات ایران و اوراسیا را فراهم کرده و سود هنگفتی را نصیب بازرگانان ایرانی و در نتیجه اقتصاد کشور کند.

جم زر ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ شرکت با این مجموعه همکاری می کنند و با فراهم شدن فرصت تبادل رمز ارز با اوراسیا بدون تردید مخاطبان بیشتری از این رمز ارز دارای پشتوانه و بیمه استقبال خواهند کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه