English

فاطمی امین:

بورس یک بازار رقابتی بر مبنای عرضه و تقاضاست/ اقتصاد کشور را به دلار پیوند نزنیم

وزیر صمت گفت: بورس یک بازار رقابتی بر مبنای عرضه و تقاضاست؛ ممکن است بعضی از واحدها قیمت تمام شده بالاتری داشته باشند اما نباید اقتصاد را برای کسانی که ناکارآمدی دارند تنظیم کنیم.

بورس یک بازار رقابتی بر مبنای عرضه و تقاضاست/ اقتصاد کشور را به دلار پیوند نزنیم

به گزارش خبرگزاری موج، سید رضا فاطمی امین وزیر صمت امروز در حاشیه مراسم رونمایی از هوشمندسازی و حذف نقش عامل انسانی در صدور کارت بازرگانی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز هوشمندسازی صدور کارت بازرگانی رونمایی شد که یکی از پروژه‌های سامانه جامع تجارت است که قول تکمیل تا پایان سال را دادیم.

وزیر صمت افزود: با هوشمندسازی فرایند صدور کارت بازرگانی تسهیل فضای کسب و کار انجام می‌شود و ۲۵ استعلام از ۲۰ دستگاه در کمتر از یک ساعت انجام می‌شود؛ امروز امضاهای طلایی و رانت از فرایند کارت بازرگانی حذف شد.

وی با بیان اینکه بیش از آنچه که تصور می‌کردیم صادرات در حال انجام است، گفت: یکی از رویکردها در وزارت صمت از بین بردن زمینه‌های فساد و رانت است، خرید مواد اولیه از بورس ساماندهی شد؛ قبلاً به این صورت بود که ۳۰ گروه کالا سهمیه بندی داشتند اما این رقم به ۲۰ گروه کاهش یافت و به نوعی دیگر سهمیه بندی نداریم. فرایند شناسایی، ظرفیت سنجی، تشکیل کارگروه و … حذف شد.

فاطمی امین در پاسخ به این سوال که کارخانجات شمش انتقاد دارند که قیمت تمام شده هر کیلوگرم شمش ۱۵ هزار تومان است اما در بورس ۱۴ هزار تومان عرضه می‌شود، تصریح کرد: بورس یک بازار رقابتی بر مبنای عرضه و تقاضاست؛ ممکن است بعضی از واحدها قیمت تمام شده بالاتری داشته باشند اما نباید اقتصاد را برای کسانی که ناکارآمدی دارند تنظیم کنیم.

وی گفت: شما خبر خوبی دادید زیرا این خبر نشان داد که قیمت‌های بورس شفاف و رقابتی است و از روند دلار هم جدا شده است. یکی از نکات مورد تاکید من از ابتدای کار این بود که اقتصاد کشور را به دلار پیوند نزنیم که وقتی قیمت ارز نوسانی شد، قیمت تمام کالاها نوسانی شود.

وزیر صمت افزود: هفته پیش قیمت ارز نوسان داشت اما در بازار فولاد ثبات داشتیم که خبر خوبی در مورد پیش بینی پذیری اقتصاد است.

فاطمی امین در مورد حراج معادن، اظهار کرد: یکی از کارهای ما در وزارت صمت این است که معادن بزرگ را به روشی واگذار کمنیم که مردم هم سهامدار شوند؛ در آذر ماه در مورد مس معدن جانجان که ۳ هزار میلیارد تمان سرمایه گذاری دارد، این اقدام انجام شد. در ماه جاری نیز برای ۳ معدن این کار انجام می‌شود. معادن ثروت‌های ملی هستند حتماً باید فعال شوند اما به نوعی فعال شوند که مردم همم منتفع شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه