مدیر روابط عمومی بانک مرکزی خبر داد؛
پرداخت ۱۰۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
مدیر روابط عمومی بانک مرکزی از پرداخت ۱۰۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات به یک میلیون و ۱۸۷ هزار نفر در قالب وام قرضالحسنه ازدواج و فرزندآوری به همراه تسهیلات ودیعه مسکن خبرداد.
![پرداخت ۱۰۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/9dMU2ZQWSTH0/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehwGyv-4ouneu/%D9%88%D8%A7%D9%85+%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، مصطفی قمریوفا سخنگوی بانک مرکزی از پرداخت ۱۰۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات به یک میلیون ۱۸۷ هزار نفر در قالب وام قرضالحسنه ازدواج و فرزندآوری به همراه تسهیلات ودیعه مسکن خبرداد.
به گفته سخنگوی بانک مرکزی، از فروردین امسال تا ۱۰ آبان ماه، وام قرضالحسنه ازدواج به تعداد ۵۸۰ هزار فقره و به مبلغ ۸۰ هزار میلیارد تومان با رشد ۵۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل پرداخت شده است.
قمری وفا در مورد وام قرضالحسنه فرزندآوی نیز گفت: ۴۷۸ هزار فقره وام فرزند آوری به مبلغ ۱۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی در مورد وام ودیعه مسکن نیز خبرداد که از ۶ تیر تا ۱۰ آبان تعداد ۱۶۶ هزار و ۵۰۰ فقره پرونده تشکیل شده است که از این تعداد ۱۲۸ هزار نفر به میزان ۷ هزار و ۳۱۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافت نمودهاند.
ارسال نظر