English

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس:

راهبرد ما، خلق ثروت از طریق دانش است/ در ۱۳ نقطه چهار استان جنوبی کشور، پارک پتروشیمی احداث می‌شود

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس گفت: با هدف عملی شدن منویات و رفع دغدغه رهبر معظم انقلاب، ریاست محترم جمهور و وزیر محترم نفت، پارک‌های پتروشیمی در ۱۳ نقطه کشور ایجاد می‌شود.

راهبرد ما، خلق ثروت از طریق دانش است/ در ۱۳ نقطه چهار استان جنوبی کشور، پارک پتروشیمی احداث می‌شود

به گزارش خبرگزاری موج، علی عسکری  مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس دیشب در برنامه گفتگوی ویژه خبری سیما، با اشاره به اینکه ایده و پیشنهاد ایجاد این پارک‌ها از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس به عنوان بزرگترین شرکت پتروشیمی و بورسی کشور مطرح شده است، گفت: پس از دیدارها، جلسات و رایزنی‌های مثبت و ارزشمند با مخبر معاون محترم اول رئیس جمهور و آقای مهندس اوجی وزیر محترم نفت، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس به عنوان شرکت برتر و قوی که دارای زیرساختها، نیروی انسانی و توانمندی‌های فناوری و مالی است، متولی احداث پارک‌ها شد.  

جبران عقب ماندگی‌های مزمن

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در ادامه با اشاره به تجربه موفق کشورهایی چون آلمان، بلژیک، چین، عربستان سعودی و… در ایجاد پارک‌های پتروشیمی گفت: در حوزه صنایع پایین دست، از بازار سه هزار میلیارد دلاری دنیا بسیار عقب هستیم و تقریبا سهمی از آن نداریم؛ باید برای این عقب ماندگی مزمن تلاش کنیم. وی افزود: با این هدف و دغدغه، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس وارد عرصه احداث پارک‌های پتروشیمی شده است و با توجه به ظرفیت‌های موجود رسیدن به ثروت ده‌ها میلیارد دلاری سخن گزافی نیست.  

 

احداث پارک‌ها در چهار منطقه

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در ادامه گفت: با توجه به آماده بودن زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله آب، برق، گاز و…، پارک‌های پتروشیمی در «پارسیان»، «نایبند»، «ماهشهر» و «چابهار» زودتر از سایر مناطق احداث می‌شوند.  

علی عسکری گفت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص توسعه سواحل مکران، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز اولیه در منطقه چابهار مشارکت می‌کند و با این اقدام، چهره و روند توسعه در این بندر مهم دگرگون می‌شود.  

وی افزود: تا پایان سال اولین کلنگ‌ها را برای آغاز روند اجرایی طرح‌ها در این منطقه می‌زنیم و هر شرکت یا مجموعه‌ای که توانمندی سرمایه‌ای و فنی دارد، در احداث این پارک‌ها مشارکت کند؛ ما از ورود آن‌ها استفاده می‌کنیم.  

روند اجرایی طرح‌ها در این منطقه می‌زنیم و هر شرکت یا مجموعه‌ای که توانمندی سرمایه‌ای و فنی دارد، در احداث این پارک‌ها مشارکت کند؛ ما از ورود آن‌ها استفاده می‌کنیم.  

 

پیش بینی سازوکار مالی

علی عسکری با اشاره به اعلام آمادگی بانکهای عامل گفت: با این شرایط و داشتن ظرفیت‌هایی چون صندوق توسعه ملی و مکانیسم صندوق پروژه‌ها، ساز و کار مالی برای ایجاد پارک‌های پتروشیمی پیش بینی شده است. وی افزود: با تأمین سرمایه کامل و مقدمات فنی، کشور شتاب بیشتری در زمینه خلق ثروت می‌گیرد و باید این اقدام راهبردی را به سرانجام برسانیم. وی پیش بینی کرد تا پایان دولت اول آقای رئیسی، تعدادی از این طرح‌ها به بهره برداری برسند.  

 

ضرورت ورود نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان داخلی

علی عسکری مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در ادامه با اشاره به اینکه معتقدیم شرکت‌های دانش بنیان و همچنین تولیدکنندگان داخلی برای ساخت این پارک‌ها باید به میدان بیایند و توان خود را بگذارند، تأکید کرد: خلق ثروت بدون توانمندی فناورانه میسر نیست به همین دلیل قصد داریم از شرکت‌ها و افراد دارای توانایی‌های فناوری و تولید و همچنین نخبگان، اساتید، دانشجویان و متخصصان برای بومی‌سازی و خلق لایسنس‌های مورد نیاز استفاده کنیم.  

وی با بیان اینکه راهبرد ما خلق ثروت از طریق دانش است و این پارک‌ها یکی از نمونه‌های بارز آن خواهد شد، افزود: شرکت‌های دانش بنیان داخلی باید در همه مراحل اعم از تأمین تجهیزات، خطوط تولید و… مشارکت کنند.  

علی عسکری به تجربه موفق کشور آلمان در استفاده از مراکز تحقیق و توسعه اشاره و تصریح کرد: در ایران باید در حوزه‌های فرآیندی، آمیزه‌ای یا مخلوط (مانند آلیاژسازی) و پایین دستی فرمینگ از همه ظرفیت‌ها استفاده شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه