خبرگزاری موج گزارش می دهد؛
فعلا منتشر نشود // چرا کوئیک به ونزوئلا می رود؟
به تازگی گروه سایپا آپشنهای نصب شده بر روی خودروی کوئیک پلاس اتومات را افزایش داده، هرچند سطح کیفی آن ۴ ستاره بوده و همین الان هم دارای استانداردهای بین المللی است بر مبنای همین کیفیت کوئیک به بازار ونزوئلا راه پیدا کرده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، به تازگی گروه سایپا آپشنهای نصب شده بر روی خودروی کوئیک پلاس اتومات را افزایش داد برای نمونه مولتی مدیا، کی لِس، استارت دکمه ای، سنسور و دوربین دنده عقب، نمایشگر کنترل فشار باد تایر، رینگ آلومینیومی، سیستم فرمان برقی و فرمان D type، دی لایت، سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک و… هستند و همین مساله باعث شده تا یک خودروی هاچ بک از نظر کیفی قابل رقابت با رقبای خود باشد هرچند سطح کیفی آن ۴ ستاره بوده و همین الان هم دارای استانداردهای بین المللی است بر مبنای همین کیفیت کوئیک به بازار ونزوئلا راه پیدا کرده است.
پیش از اینکه گروه سایپا آپشن های جدیدی روی کوئیک نصب کند مهمترین ویژگی مثبت این خودرو طراحی بیرونی آن بود، زیرا سپر و جلوپنجره از نو طراحی شده و کاملا متفاوت از ساینا بود و از آنجایی که مدل های جدید کوئیک با رینگهای آلومینیومی ارائه میشود و چراغهای جلو به رنگ دودی درآمده و دیلایتهایی به کنار مه شکنها اضافه شده مجموعه این ویژگیها نمای زیباتری را هم در این خودرو داده و به نوعی می توان گفت کوئیک های جدید علاوه بر آپشن های فنی از طراحی زیباتری هم برخوردار شده اند.
خودروی کوییک پلاس اتوماتیک به عنوان یکی از اقتصادی ترین خودروها با گیربکس اتوماتیک که مجهز به آپشن های قابل توجه و مورد تقاضای بیشتر متقاضیان این گروه قیمتی بازار است.
در طرح پیشفروش آبان ماه، کوییک پلاس اتوماتیک با قیمت ۲۷۸ میلیون و ۴۰ هزار تومان عرضه شده بود که نسبت به امکاناتی که بر روی آن نصب شده شاید بتوان گفت اقتصادی ترین خودروی کشور محسوب می شود، بر همین مبنا عرضه این خودرو در بازار با تقاضای خوبی روبرو است که با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر خروج کوئیک از قرعه کشی در هفته های پیش به صورت فروش فوری عرضه خواهد شد.
با توجه به اینکه این خودرو کوئیک می تواند با سایر خودروهای اتوماتک ساخت داخل رقابت کند و قیمت بسیار اقتصادی دارد با تقاضای بالایی روبرو است، هرچند مسئولان گروه سایپا به تازگی اعلا کرده اند که با در نظر گرفتن آپشن های جدیدی که روی این خودرو نصب شده باید قیمت پایه آن هم افزایش یابد.
در حال حاضر بسیاری از کارشناسان اقتصادی معتقدند که اگر قرار باشد صنعت خودروی کشور از این وضعیت کنونی خارج شود ابتدا باید از قیمت گذاری دستوری رهانیده شود تا شرکت های خودروسازی بتوانند به تناسب نیاز مشتریان طرح های تحقیقی و توسعه را اجرا کنند و از این طریق تولید خودرو را به نسبت تغییرات بازار جهانی بازار خودرو به روزرسانی کنند.
در حال حاضر سایپا پروژه های جدیدی را در زمینه تحقیق و توسعه آغاز کرده و حتی همین ارتقای طراحی و کیفیت کوئیک هم دستاورد ارزیابی تقاضای مشتریان بوده است، با این حال این سیاست در شرایطی می تواند اتفاق بیفتد که شرکت از نظر سرمایه در گردش چالشی نداشته باشد و برنامه ریزی برای رونمایی از مدل های جدید و بهره ورتر را در دستور کار قرار دهد.
ارسال نظر