شاخص بورس امروز ۱۰ دی ۱۴۰۱/ شاخص بورس به یک میلیون و ۵۹۰ هزار واحد رسید
شاخص کل بورس امروز ۱۰ دی ماه نسبت به روز کاری قبل ۵۶ هزار و ۸۱۹ واحد افت کرد و به رقم یک میلیون و ۵۹۰ هزار و ۴۹۵ واحد رسید. بازدهی این شاخص منفی ۳.۴۵ درصد بوده است.
به گزارش خبرگزاری موج، در پایان معاملات روز شنبه، شاخص کل بورس نسبت به روز کاری قبل ۵۶ هزار و ۸۱۹ واحد افت کرد و به رقم یک میلیون و ۵۹۰ هزار و ۴۹۵ واحد رسید. بازدهی این شاخص منفی ۳.۴۵ درصد بوده است.
شاخص کل هم وزن نیز با کاهش ۱۱ هزار و ۶۷۴ واحدی در سطح ۴۶۹ هزار و ۷ واحدی ایستاد. بازدهی این شاخص نیز منفی ۲.۴۳ درصد بوده است. همچنین شاخص کل فرابورس، ۲۹۰ واحد بالا آمد و در سطح ۲۰ هزار و ۱۲۶ واحد قرار گرفت.
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم ۱۶ هزار و ۷۵۸ میلیارد تومان کاهش یافت. ارزش معاملات اوراق بدهی و اوراق خزانه اسلامی در بازار ثانویه ۲ هزار و ۷۹۵ میلیارد تومان بود که ۱۶ درصد از ارزش کل معاملات بازار سرمایه را تشکیل میدهد.
ارزش معاملات خرد سهام نیز با کاهش ۱۲ درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم ۹ هزار و ۹۹۳ میلیارد تومان رسید. سهم این معاملات در کل معاملات بورس ۵۹ درصد بوده است.
در مجموع معاملات شنبه، ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و هزار و ۱۷ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد.
در معاملات روز شنبه بیشترین خروج پول حقیقی به سهام بوعلی (پتروشیمی بوعلی سینا)، وغدیر (سرمایهگذاریغدیر(هلدینگ)) و نوری (پتروشیمی نوری) اختصاص داشت. در دیگر سوی بازار، نمادهی رمپنا (گروه مپنا (سهامی عام))، گدنا (تهیه توزیع غذای دنا آفرین فدک) و خاور (ایران خودرو دیزل)، بیشترین میزان ورود پول حقیقی را از آن خود کردند.
در پایان معاملات روز شنبه، ۲۹ درصد نمادها با رشد قیمت و ۷۱ درصد سهم ها با کاهش قیمت روبرو شدند. در جریان معاملات امروز، ۸۸ نماد صف خرید داشتند و ۱۲۲ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف های خرید با افت ۷۱ درصدی به ۲۶۱ میلیارد تومان رسید و مجموع ارزش صف های فروش ۱۴۹ درصد افزایش یافت و ۳۹۸ میلیارد تومان بود.
در پایان معاملات امروز، نماد وکبهمن (شرکت مدیریت سرمایه گذاری کوثر بهمن)، خموتور (شرکت موتورسازان تراکتورسازی ایران) و ساینا (شرکت صنایع بهداشتی ساینا) بیشترین صف خرید را داشتند.
در پایان معاملات روز شنبه، بیشترین صف فروش به نماد بوعلی (شرکت پتروشیمی بوعلی)، نوری (پتروشیمی نوری) و بمپنا (تولید برق عسلویه مپنا) اختصاص داشت.
ارسال نظر