English

بازگشت ۱۷۸ فقره طرح راکد به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی

بانک کشاورزی به عنوان یکی از بانک های پیشرو در مسیر توسعه کشور، از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا شروع دهه مبارک فجر، با کمک های خود ۱۷۸ فقره از این واحدها را به چرخه تولید کشور بازگرداند.

بازگشت 178 فقره طرح راکد به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، در سالیان اخیر عوامل متعددی ازجمله اعمال تحریم های ظالمانه، برخی سومدیریت ها، و رانت خواری عده ای سودجو سبب وخیم تر شدن اوضاع فعالین اقتصادی شد، تا جایی که اکنون شمار فراوانی از بنگاه های اقتصادی ما راکد یا نیمه راکد هستند.

این امر نیز به طور مستقیم برافزایش آمار بیکاری در جامعه تاثیر گذاشت و کشور را با مشکلات بسیار عدیده ای رو به رو کرد. مشکلاتی که دود آن مستقیما به چشم مردم رفت.

از طرفی تحقق شعار سال " تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین" در گرو حمایت از تولید داخل است و اگر دولت و بانک ها به کمک بنگاه های اقتصادی نیایند، کشور متحمل خسارات هنگفتی خواهد شد. در همین راستا نیز علاوه بر قانون، در برنامه ششم توسعه تعیین شده که ۴۰ درصد منابع بانکی باید به سمت تولید و اشتغال پیش رود.یعنی اگر بانک ها به درستی پای کار آیند و از سوی دولت و مستقیما وزارت صمت مدیریت واحدی شکل بگیرد واحدهای نیمه راکد و راکد که دارای پتانسیل و ظرفیت های بسیار ارزشمندی هستند در رشد اقتصادی کشور به طور مستقیم تاثیر گذارند.  

در همین راستا نیز، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: بر اساس توافق سه‌جانبه حمایت از تولید توسط وزیران صمت، اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی، پرداخت۵۰ هزار میلیارد تومان توسط بانک‌ها برای احیای واحدهای تولیدی راکد و نوسازی و بهسازی صنایع هدف‌‎‌گذاری شده است.

بانک کشاورزی نیز به عنوان یکی از بانک های پیشرو در مسیر توسعه کشور، از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا شروع دهه مبارک فجر، با کمک های خود ۱۷۸ فقره از این واحدها را به چرخه تولید کشور بازگرداند.

در واقع بانک کشاورزی، از مجموع ۲۳۱ فقره طرح راکد و موعد گذشته ی بیش از  دو سال که در ابتدای سال جاری شناسایی شده، تعداد ۱۷۸ فقره طرح از طریق تامین مالی به مبلغ ۱۳ هزار و ۳۲۸ میلیارد ریال، با اقداماتی نظیر تمدید، رفع مشکل پرداخت اقساط، تخصیص تسهیلات تکمیلی و سایر اقدامات قانونی، تعیین تکلیف و به چرخه تولید بازگردانده شده است.

بر اساس این گزارش، تا این تاریخ ۷۷ درصد برنامه بانک کشاورزی در سال جاری برای تعیین تکلیف ۲۳۱ فقره طرح راکد، محقق شده است و این روند تا پایان سال و تحقق کامل اهداف ادامه دارد.  

فی الواقع اگر تولید را ستون فقرات رشد یک کشور در نظر بگیریم، نظام بانکی ما باید با تامین سرمایه در گردش مورد نیاز برای واحدهای تولیدی و صنعتی، این ستون را پابرجا و استوار نگاه دارد.

از طرفی، بررسی طرح‌های توجیهی اقتصادی درکشور، برعهده‌ بانک‌ها است، به همین دلیل می‌توان گفت بانک‌ها با نگاه کارشناسی به راحتی می‌توانند با ارائه تسهیلات هدفمند، جریان تولید در کشور را تقویت کرده و اقتصاد این روزهای ایران را از حالت رخوت وار خود خارج نمایند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه