English

دبیرکل موسسه اسمیک عنوان کرد:

ایران در ارائه یک مدل کیفیت برای جهان اسلام بی‌نقص عمل کرده است

دبیرکل موسسه استاندارد و اندازه شناسی سازمان همکاری‌های اسلامی (اسمیک) ابراز داشت: بررسی مدل‌های متعدد کیفیت و پی ریزی مناسب‌ترین آنها برای ایران، به‌طور قطع کار آسانی نبوده است، اما امروز شاهدیم که چگونه این امر برای ایران به شکل بی‌نقص و عالی عمل کرده و با ارائه یک مدل کیفیت برای جهان اسلام، این اقدام را بیش از پیش ارتقا داد.

ایران در ارائه یک مدل کیفیت برای جهان اسلام بی‌نقص عمل کرده است

به گزارش خبرگزاری موج، «احسان اووت» امروز در آیین اختتامیه «جایزه ملی کیفیت ایران ۱۴۰۲» در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی افزود: جایزه ملی کیفیت ایران به دلیل تلاش ها و اقدامات همه جانبه انجام شده از سال ۲۰۰۱، از ساختاری محکم و جامع برخوردار است.

وی بیان‌داشت: بررسی مدل های متعدد کیفیت و پی ریزی مناسب ترین آنها برای ایران، به‌طور قطع کار آسانی نبوده است. اما امروز ما شاهدیم که چگونه این امر برای کشور شما به شکل بی نقص و عالی عمل کرده و با ارائه یک مدل کیفیت برای جهان اسلام، این اقدام را بیش از پیش ارتقا داد.

اووت ادامه‌داد: نقش الگوی کیفیت در افزایش بهره وری و اثربخشی محصولات و خدمات، انکارناپذیر است و اثر آن بر رشد و توسعه کشورهای اسلامی بی نیاز از توضیح بیشتر است.

وی خاطرنشان‌کرد: با توجه به مزایای رویکرد سیستماتیک، راهبردی و بلندمدت که به درستی هم استقرار یافته باشد، داشتن یک مدل کیفیت قدرتمند، باعث رونق اقتصادی، اشتغال و نیز تولید خواهد شد.

دبیرکل اسمیک اضافه کرد: با این حال، فضای کسب و کار، به همان شکل باقی نماند و ما شاهد این بودیم که چگونه در دهه های اخیر دستخوش تغییرات سریع شد و مطمئناً در سال های پیش رو نیز به میزان قابل توجه و حتی سریعتر تغییر خواهد کرد. همه سازمان ها، با رقابت بزرگتری نسبت به گذشته رو به رو هستند. به دلیل دیجیتالی شدن، این روزها حتی شرکت های کوچک نیز با رقبای جهانی رقابت می کنند.

وی اظهارداشت: مدل های کیفی ثابت کرده اند که بیش از قبل اهمیت دارند. تحقیقات فراوان عملی، آنچه را که ما پیشتر در طولانی مدت در عمل دیده ایم را ثابت کرده اند. شرکت هایی که تعالی کسب و کار را تنظیم و مستقر نموده اند، موفق تر از شرکت هایی هستند که این کار را انجام نداده اند.

وی تصریح‌کرد: این یک واقعیت است که تمایل مداوم به تعالی کسب و کار تأثیر مثبتی بر موفقیت بلندمدت یک سازمان دارد. شرکت های با سطح بالای تعالی تجاری، کارآمدتر بوده، مزیت رقابتی آشکار داشته، نوآورتر هستند و به نتایج اقتصادی بهتری دست می یابند.

اووت افزود: علاوه بر این، آنها کارفرمایان جالب توجهی هستند که می توانند کارکنان ارزشمند را بهتر حفظ کنند. کارکنان انگیزه بالاتر و در نتیجه عملکرد بهتری از خود نشان می دهند. این شرکت ها مزایای آشکاری در مواجهه با چالش های آینده دارند.

وی گفت: محیط کسب و کار دشوار بوده و بهبود رقابت پذیری درحال پیچیده تر شدن است. ظهور مسائل اجتماعی جدید، کمبود فزاینده بودجه عمومی، حفظ منابع طبیعی و افزایش خطرهای مرتبط با فناوری دیجیتال، جهانی شدن و تحولات رفتار مشتری و مصرف‌کننده، همگی روش‌های تفکر، عمل و پیش‌بینی مدل های مدیریت کسب و کار را تغییر می‌دهند.

وی تاکید کرد: در زمان تحولات و عدم قطعیت، مجدد نیاز فزاینده ای به مدل‌های قوی برای بهبود رقابت‌پذیری، پایداری و عملکرد وجود دارد. به همین دلیل است که ارتقای مدل‌های کیفیت کسب‌وکار و ترویج اجرای آن‌ها یکی از اولویت‌های عصر جدید است.

دبیرکل اسمیک افزود: از این رو باید در پیروی از روندهای جدید دقت کرده و پاسخگویی به آنها به بهترین شکل ممکن، عمل کنیم.

وی اظهارداشت: در این راستا به ایران به عنوان یکی از اعضای SMIIC به دلیل تعهد و تلاش های فراوان برای ارائه و تدوین الگوی کیفیت جهان اسلام تبریک می گویم.

وی بیان‌داشت: این ابتکار همچنین با توجه به اینکه استانداردها و زیرساخت‌های کیفیت بخش های اساسی مدل های کیفیت هستند، در دستور کار ما نیز قرار دارد.

اووت ادامه‌داد: به دنبال پیشنهاد ایران برای پذیرش این مدل در درون ساختار SMIIC، با تبادل نظر انجام شده تصمیم گرفته ایم که کمیته استانداردهای ارزیابی انطباق SMIIC بستری برای بررسی این مدل باشد.

وی تصریح‌کرد: به عنوان یک سازمان استاندارد بین دولتی، به خوبی از اهمیت این ابتکار آگاه هستیم و معتقدیم که این گونه رویدادها که شامل اتفاقات منحصر به فرد، سخنرانی ها و تبادل بهترین شیوه ها در تعالی کسب و کار هستند، نقش کلیدی برای تکامل شیوه های کیفی ایفا خواهند کرد.

دبیرکل اسمیک تاکید کرد: داشتن یک مدل کیفیت انحصاری که ارزش‌های ما را تعیین کند یک ابتکار عالی است، بنابراین باید از همه منابع موجود برای گسترش اجرای آن استفاده و هر جا که لازم باشد از آن حمایت قاطع می‌کنیم.

شاخص‌های ارزیابی این جایزه بر اساس مشترکات جهان اسلام است و جمهوری اسلامی ایران پیشران این جایزه در بین کشورهای اسلامی و ۵۷ کشور عضو موسسه استاندارد و اندازه شناسی سازمان همکاری‌های اسلامی (اسمیک) است.

موسسه اسمیک جایزه ملی کیفیت ایران ۱۴۰۲

در این دوره از برگزاری مراسم جایزه ملی کیفیت معیارهایی نظیر حکمت در مدیریت، تفکر جهادی، مسوولیت اجتماعی اسلامی، تکلیف‌گرایی دینی، اخلاق و معنویت سازمانی و غیره برای انتخاب برگزیدگان مبتنی بر مدل کیفیت جهان اسلام مورد توجه قرار گرفته است.

به شرکت‌ها و بنگاه‌های برنده در این جایزه، سه نوع گواهی حضور، گواهی سطح اهتمام و گواهی سطح اشتهار یک تا چهار ستاره اعطا می شود.

بیش از ۵۰۰ بنگاه و شرکت در این جایزه شرکت کرده‌اند که رشد حدود ۱۰ درصدی نشان می‌دهد که ۱۴۷ واحد توانستند از فیلترهای سازمان ملی استاندارد عبور کرده و ارزیابی شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه