تفاهم نامه توسعه کسب و کارهای فرهنگی، هنری بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد برکت امضا شد
مدیرعامل بنیاد برکت اعلام کرد:تفاهم نامه دوجانبه اشتغالزایی و توسعه کسب و کارهای فرهنگی و هنری فی مابین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد برکت به امضا رسید.
به گزارش خبرگزاری موج، محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت در مراسم امضای تفاهم نامه دوجانبه اشتغالزایی و توسعه کسب و کارهای فرهنگی و هنری فی مابین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد برکت گفت: به منظور همکاری مشترک در اجرای طرح های اشتغالزایی اعم از مشاغل خرد خانگی، کسب و کار کارگاهی خرد و کوچک و متوسط تفاهمنامهای با وزارت فرهنگ امضا شد.
ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت اشاره داد: در راستای اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و برنامه های اشتغالزایی در سراسر کشور و بویژه کارآفرینی در مناطق کمتر توسعه یافته با اولویت کسب و کارهای فرهنگی و هنری، تفاهم نامه دو جانبه فی مابین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) امضا شد.
او افزود: بر این اساس آموزش، پایش و معرفی متقاضیان اشتغال از بین هنرجویان و هنرمندان مستعد راه اندازی کسب و کار توسط وزارت فرهنگ صورت می پذیرد و مساعدت و تسهیلگری به منظور را اندازی کسب و کار توسط بنیاد برکت پیگیری خواهد شد.
ترکمانه تصریح کرد: توجه به جنبه های اقتصادی محصولات و صنایع فرهنگی از جمله ضروریات امروز ما است که بنیاد برکت نیز این موضوع را به عنوان یک اصل پذیرفته و به شکل گیری اقتصاد فرهنگ در سطح کشور کمک خواهد نمود.
وی یاد آور شد: برگزاری رویدادهای مشترک به ویژه در حوزه پوشاک اسلامی و ... از دیگر رئوس این تفاهم نامه است.
در همین رابطه محمد اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه مجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به برکت بنیاد برکت یک سهم روشنی را در جبهه های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی کشور ایفا می کند، گفت: در حوزه فرهنگی و هنری نیز تا امروز هر زمانی به حضور بنیاد برکت ستاد اجرایی بوده در صحنه حضور یافته اند. امروز در جمهوری اسلامی همه مجموعه ها همچون یک صف واحد در کنار هم برای رشد تعالی کشور هستند.
وی با اشاره به راه اندازی قرارگاه محرومیت زدایی از فرهنگ و هنر از ابتدای دولت افزود: فعالیت بخش های مختلف وزارت ارشاد، سازمان اوقاف، ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد، مجموعه نهاد کتاب خانه ها، معاونت هنری و غیره سبب آموزش نزدیک به ۱۰۰ هزار هنرجو در مناطق کم برخوردار و برای حدود ۱۵ استان کشور شده است.
وزیر فرهنگ با اشاره به اینکه برنامه های آموزشی در حال توسعه و بر تعداد هنرجویان نیز افزوده خواهد شد تاکید کرد: هر چند امکانات محدود است و این ظرفیت وجود ندارد که به تناسب نیازمندی های کشور مجموعه فعالیت ها را توسعه دهیم بنیاد برکت وارد میدان شد و پذیرفتند در راستای اجرای این طرح کمک کنند.
اسماعیلی با اشاره به اینکه موضوع اقتصاد فرهنگ و هنر و صنایع خلاق فرهنگی جزو ماموریت های کلان وزارت فرهنگ و ارشاد است اضافه کرد: امروز با بنیاد برکت و به زودی با صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری وارد تعامل خواهیم شد. حتی صندوق هنر وزارت ارشاد هم امروز گام های مهمی را بر می دارد.
ارسال نظر