English

معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی:

اصلاح ساختار اداری در وزارت جهاد کشاورزی از خیلی پیش انجام نشده است

معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: عدالت یکی از حلقه‌های گمشده در بسیاری از جوامع است و وزارت جهاد کشاورزی تلاش می‌کند تا رضایت همکاران را در دورترین نقاط کشور جلب کند.

اصلاح ساختار اداری در وزارت جهاد کشاورزی از خیلی پیش انجام نشده است
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

،شاهپور علایی مقدم، معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی در نشست خبری با گرامی داشت هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: دفاع مقدس به عنوان سند ارزشمند و زرین انقلاب اسلامی، الگوی مقاومت و پایداری برای بسیاری از کشورهای جهان، به‌ویژه جهان تشیع، شناخته می‌شود. جنگ تحمیلی در 31 شهریور 1359 توسط رژیم بعثی صدام آغاز شد و تصور دشمن این بود که در مدت کوتاهی بتواند خاک ایران را اشغال کند، اما ابتکار حضرت امام (ره) در تشکیل بسیج عمومی و جهاد سازندگی، این تفکر را به چالش کشید. جهاد سازندگی و بسیج، امروز به دکترین و الگویی برای مقاومت تبدیل شده‌اند.

معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: در هشت سال دفاع مقدس، جهادگران وزارت جهاد کشاورزی نقش مهمی در پشتیبانی و مهندسی رزمی جنگ ایفا کردند. این افراد به عنوان رکن سوم در کنار ارتش و سپاه، با توکل بر خدا و حس معنویت و وطن‌دوستی، به میدان جنگ وارد شدند و ایثارگری‌های فراوانی از خود به نمایش گذاشتند. بسیاری از این جهادگران امروز به عنوان میراث‌داران آن دوران در وزارت جهاد کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.

علایی مقدم تاکید کرد: در هفته دفاع مقدس، از خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و تمامی نیروهای ارتش، سپاه، بسیج و جهاد قدردانی می‌کنیم. آرامش و امنیت امروز کشور، مرهون رشادت‌ها و فداکاری‌های آن عزیزان است.

وی با تشریح برخی از آمار شهدای کشور، اظهار داشت: ۱۵۵ هزار نفر از شهدای ما مجرد بودند. یعنی جوان‌هایی با اراده آهنین جان خود را فدا کردند تا اقتدار کشور حفظ شود. همچنین، ۵۵ هزار نفر از این شهدا، بر اساس آمار بنیاد ایثارگران، همسر و تک فرزند داشتند، یعنی برای تحکیم نظام خانواده جان خود را فدا کردند تا ما امروز در آرامش زندگی کنیم.

این مقام مسووول بیان کرد:همچنین، جانبازان جهادگر مردمی که حقوق‌بگیر دولت نبودند و به‌صورت داوطلبانه به پشتیبانی جهادگران آمدند، ۱۳۲۵۱ نفر هستند. تعداد رزمندگان جهادگر که در جبهه‌ها حضور یافتند نیز بالغ بر ۵۴۰ هزار اعزام در آن زمان است. این اعداد، معمولی نیستند؛ این‌ها پشتوانه‌ای از اراده، تعهد و عبادت دارند.

علایی مقدم افزود: در هفته دفاع مقدس، ما باید به عظمت و جایگاه شهدا، سنگرسازان بی‌سنگر، و ایثارگران احترام بگذاریم. شهید آوینی، که پیشکسوت روایت‌گری جنگ بود، در صدر این تلاش‌ها قرار دارد. 

علایی مقدم در ادامه، به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اشاره کرد و گفت: امروز شاهد کودک‌کشی در غزه هستیم؛ جنایت‌های رژیمی که هویتی ندارد و دست به کشتار بی‌گناهان می‌زند. ما در آستانه برگزاری سی و ششمین کنگره فرماندهان جنگ جهانی هستیم و رسانه‌ها باید عظمت این اقدامات را به جهانیان منتقل کنند.

معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت:میانگین سنی نیروی انسانی وزارتخانه ۴۹.۵ سال است. یکی از هدف‌های مدیریت منابع انسانی جهاد ایجاد عدالت است تا تأمین رضایت فعالان وزارتخانه از این محل انجام شود.

وی افزود:اصلاح ساختار اداری در وزارت جهاد کشاورزی از خیلی پیش انجام نشده و برای بهبود وضعیت منابع انسانی باید این به سازی انجام شود.

معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی به موضوع عدالت در مدیریت منابع وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: عدالت یکی از حلقه‌های گمشده در بسیاری از جوامع است و وزارت جهاد کشاورزی تلاش می‌کند تا رضایت همکاران را در دورترین نقاط کشور جلب کند. 

وی با اشاره به اهمیت جذب نیروهای ایثارگر در مجموعه وزارتخانه اظهار داشت: بسیج به عنوان یکی از نهادهای اصلی در زمان جنگ، نیروهای خود را جذب و به کادرهای ثابت تبدیل کرده و به آنها درجات و رتبه‌های نظامی اعطا کرده است. اما در وزارت جهاد سازندگی سابق، این مسئولیت به این وزارتخانه واگذار شد تا ایثارگران را رتبه‌بندی کند.

این مقام مسئول افزود: در حال حاضر، ستاد فرماندهی کل، اختیار لازم را به کمیسیون ایثارگران داده است تا رتبه‌بندی و صدور گواهی ایثارگری را برای این افراد انجام دهد. بر این اساس، دیروز جلسه‌ای برگزار شد و رئیس معاونت توسعه منابع انسانی وزارتخانه به عنوان رئیس این کمیسیون و مدیرکل امور ایثارگران نیز به عنوان دبیر منصوب شدند.

علایی مقدم همچنین با تأکید بر ضرورت صدور کارت ایثار برای ایثارگران گفت: کارت ایثار مانند کارت ملی خدمات متنوعی را به ایثارگران ارائه می‌دهد و بانک اطلاعاتی آن در وزارتخانه از سال‌های گذشته شروع شده است. از حدود ۸۴ هزار ایثارگر، تاکنون ۴ هزار کارت صادر شده و تلاش‌ها برای صدور کارت برای سایر ایثارگران نیز ادامه دارد.

معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی خاطر نشان ساخت: یکی از برنامه‌های اساسی ما این است که تا پایان برنامه هفتم توسعه، برای تمامی ۸۴ هزار ایثارگر این کارت صادر شود. این کارت مزایای متعددی دارد و دسترسی ایثارگران به خدمات مختلف را تسهیل می‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه