مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از رفع تعرض ۲۷۷ هکتار اراضی دولتی در مهرماه خبر داد
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از رفع تعرض فوری ۲۷۷ هکتار زمین دولتی در مهرماه توسط یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن خبر داد.
![مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از رفع تعرض ۲۷۷ هکتار اراضی دولتی در مهرماه خبر داد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/YHTEbLkGAehc/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh5EhjdUu9laH/%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86+%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1+%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C.jpg)
به نقل از وزارت راه و شهرسازی، ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه در مهرماه ۲۸۰ مورد تعرض به اراضی دولتی انجام شد، گفت: تمامی۲۸۰ مورد تعرض به مساحت حدود ۲۷۷ هکتار با تلاش همکاران ما در یگان حفاظت استانهای کشور بهطور فوری رفع شده است.
مالکی افزود: بیشترین وقوع تعرض به اراضی دولتی در استانهای تهران، فارس، سیستان و بلوچستان (ایرانشهر) رخ داده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام این مطلب که در مهر ماه امسال ۵۲ حکم قطعی توسط یگان حفاظت به نفع دولت اجرا شده است، ادامه داد: در ماه گذشته ۵۶ هکتار زمین دولتی از این طریق به بیتالمال بازگشته است.
مالکی گفت: در ماه گذشته در ادارات کل راه و شهرسازی استانهای سمنان، قزوین، قم، کرمانشاه، مازندران و مرکزی هیچگونه تعرضی به اراضی دولتی گزارش نشده است.
ارسال نظر