زندگی ۴ میلیون کشاورز به نتایج سرشماری کشاورزی ۱۴۰۳ وابسته است/ تمام دستگاهها از فعالیت آمارگیران حمایت کنند
معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه در سرشماری کشاورزی ۱۴۰۳ نباید حتی در خصوص کوچکترین آمارها سهلانگاری شود گفت: زندگی و معیشت چهار میلیون کشاورز و حمایتهای دولت از آنان، وابسته به صحت اطلاعات سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ است.
، امور بینالملل و مدیریت دانش سازمان برنامه و بودجه کشور ؛ «سیدحمید پورمحمدی»، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، صبح امروز - شنبه ۱۲ آبانماه - در آیین افتتاحیه سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳، گفت: حدود چهار میلیون کشاورز در کشور داریم که معیشت آنها وابسته به این است که اطلاعات دقیقی در اختیار ما قرار دهند تا برنامهریزی درستی داشته باشیم. نیازهای کشاورزان باید مشخص باشد تا دولت بتواند برای آنها و سپس محصولاتشان برنامهریزی کند.
وی افزود: همواره شاهد هستیم که به واسطه آسیبها، درآمد کشاورزان دچار مشکل میشود. بنابراین داشتن اطلاعات درست کمک میکند تا حمایتهای بهتری انجام دهند. کسانی که به کشاورزان مراجعه میکنند، کارشناسان مرکز آمار هستند و به جز دریافت اطلاعات صحیح، نیت دیگری ندارند.
پورمحمدی اضافه کرد: آمارگیران با قشر بزرگی از کشاورزان کار دارند. طبیعتاً به این دلیل که زبان آمارگیران تخصصی است، باید با صبوری با کشاورزان برخورد کنند تا آمار درست دریافت شود. در غیر این صورت، آمارها دچار اشکال خواهد شد و به دنبال آن تمام برنامهریزیها دچار مشکل خواهد شد. اگر در مورد یک موضوع سهلانگاری شود، دچار آسیب خواهیم شد.
معاون رئیسجمهور با بیان اینکه از تمام دستگاهها و سازمانها میخواهیم از آمارگیران ما حمایت کنند و با توجه به منافع ملی این کار را انجام دهند، گفت: اگر این پشتیبانی رخ ندهد، باز هم ممکن است آماری که به دست میآید درست نباشد.
پورمحمدی افزود: آمار، سنگ بنای برنامهریزی و هدفگذاری است. بنابراین از آمارگیران و کشاورزان و بهرهبرداران تقاضا داریم حتی در مورد یک داده کوچک، سهلانگاری نکنند. برنامهریزان نیز باید بدانند که آمار دقیقی در اختیار آنها قرار میگیرد تا بتوانیم از بخش کشاورزی به درستی حمایت کنیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور سپس گفت: ما با سرنوشت و معیشت حدود چهار میلیون کشاورز سروکار داریم. ممکن است کشاورز تصور کند که آمارگیران از اداره مالیات و یا اداره تأمین اجتماعی مراجعه کردهاند. در نتیجه نیاز است آمارگیران اعتماد کشاورزان را جلب کنند.
وی در ادامه گفت: سرشماری از امروز ۱۲ آبانماه آغاز میشود و به مدت ۴۵ روز ادامه خواهد یافت. امیدوار هستیم در اردیبهشت ماه سال آینده که گزارش مرکز آمار ایران منتشر خواهد شد، شاهد یک نتیجه قابل قبول باشیم که مورد مراجعه تمام سازمانهای داخلی و حتی سازمانهای بینالمللی باشد.
ارسال نظر