تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار میلیارد تومان اموال تملیکی طی سه سال/ آغاز حراج چای دبش در تهران و هرمزگان
معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی اعلام کرد: طی سه سال گذشته، ۱۱۰ هزار میلیارد تومان اموال منقول تعیین تکلیف شده است.
، سعید غلامی، معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، در نشست خبری با موضوع مزایدهها و حراج پیش رو، به ارائه گزارشی از تعیین تکلیف کالاهای تملیکی پرداخت.
وی اعلام کرد: طی سه سال، ۱۱۰ هزار میلیارد تومان اموال منقول تعیین تکلیف شده است.
غلامی به پرونده مهم گروه اقتصادی دبش اشاره کرد و گفت: چای دبش با انواع مختلف در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته و دادستانی نیز به این موضوع ورود کرده است.
غلامی از برنامهریزی برای فروش مزایدهای کالاها خبر داد و افزود: حراجی در تاریخ ۱۲ آبان در استان هرمزگان آغاز شده و بیش از ۵۲ پارتی به ارزش ۱۸۰ میلیارد تومان به فروش رسیده است.
غلامی ادامه داد: روز سهشنبه این هفته، اولین فروش حضوری بیش از هزار تن چای به ارزش ۵۳۰ میلیارد تومان در تهران انجام خواهد شد.
وی به نکتهای درباره فروش نقدی اشاره کرد و بیان کرد: اگر سقف چهار ماه فروش رعایت نشود، دادستانی ورود خواهد کرد.
معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی به جزئیات پرونده چای دبش پرداخت و گفت: با تدبیری که اتخاذ شده، مجوز فروش صادر شده و کالاهایی که در انبارها موجود هستند، به فروش خواهند رسید.
وی از انجام نمونهبرداری بهداشتی از ۱۰۰ کانتینر چای در استان هرمزگان و یک کانتینر در تهران خبر داد و تأکید کرد: مشکلی در زمینه بهداشت چای برای مصرف مردم وجود ندارد.
غلامی خاطر نشان کرد: از ۲۵ هزار تن چای دبش، ۱۷ هزار تن به سازمان اموال تملیکی در تهران تحویل داده شده که ۵ هزار تن آن به فروش رفته و ۱۲ هزار تن باقی مانده است.
وی به فروش ۱۱ هزار تن چای در کرمانشاه و ۲ هزار تن در هرمزگان اشاره کرد و گفت: مجموعاً ۲۵ هزار تن چای به ارزش ۸۷۲ میلیارد تومان به خزانه کشور برگشته است.
وی افزود: فروش چای به صورت عمده انجام میشود و سقف مجوزهای زیر دو میلیارد و ۱۰۰ تومان است که تاریخ مصرف آنها نگذشته باشد.
غلامی از بازدیدهای انجام شده از تهران و هرمزگان خبر داد و تصریح کرد: تا ساعت ۱۶ روز دوشنبه ۲۸ آبان ماه امکان بازدید از کالاها وجود دارد و روز سه شنبه حراج حضوری در محل دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: مراسم حراج به گونهای است که قیمت پایه دسته بندی حراج اعلام میشود و در نهایت بالاترین فردی که قیمت بالاتری عرضه کند به عنوان برنده حراج انتخاب میشود و ۱۰ درصد هزینه را باید به صورت نقدی در جلسه حراج را پرداخت کنند و مابقی ثمن را حداکثر طی سه روز باید پرداخت کنند.
ارسال نظر