English

معاون علمی رئیس‌جمهور و رئیس کل بانک مرکزی در حمایت از زیست‌ بوم فناوری دیجیتال تفاهم نامه امضا کردند

در جلسه‌ای که صبح امروز با حضور حسین افشین معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی برگزار شد، موضوعات کلیدی مرتبط با حمایت از زیست ‌بوم فناوری‌های دیجیتال، بویژه مدیریت کارگزاران رمزپول مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

معاون علمی رئیس‌جمهور و رئیس کل بانک مرکزی در حمایت از زیست‌ بوم فناوری دیجیتال تفاهم نامه امضا کردند
به گزارش خبرگزاری موج

، تفاهم معاون علمی رئیس جمهور و رئیس کل بانک مرکزی با هدف هماهنگی و تقویت نقش‌آفرینی مؤثر حوزه علم و فناوری در ساماندهی و توسعه فناوری های دیجیتال برگزار شد، با دستیابی به توافقات مهم و راهبردی به پایان رسید. طرفین در این جلسه سازنده، بر ضرورت هم‌افزایی بیشتر در حوزه فناوری های دیجیتال تأکید کردند.

در این نشست توافق شد که با ایجاد بسترهای نظارتی و حمایتی جدید، امنیت و شفافیت در مدیریت کارگزاران رمزپول و پرداخت ‌یاری‌ ها افزایش یابد و اقدامات عملی برای تسهیل فعالیت‌های نوآورانه در این بخش انجام شود. 

افشین، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در این جلسه با اشاره به اهمیت حوزه فناوری های دیجیتال تأکید کرد: زیست‌ بوم فناوری های دیجیتال، نه تنها بخشی از اقتصاد کشور بلکه موتور محرک آن در آینده است. همکاری نزدیک میان نهادهای مرتبط، راه را برای توسعه پایدار و امن این حوزه هموار می‌کند. 

فرزین رئیس کل بانک مرکزی نیز ضمن قدردانی از نگاه ویژه معاونت علمی و فتاوری رئیس جمهور به این موضوع، بر جایگاه کلیدی بانک مرکزی در ایجاد زیرساخت‌های مالی و مقرراتی پایدار تأکید کرد و گفت: نگاه بانک مرکزی، توسعه فعالیت های رمزپول در چارچوب مقررات است و هدف نیز در این بانک، کاهش ریسک این عملیات و افزایش نقش آنها در مبادلات خارجی است و امیدواریم با تعامل سازنده بین نظام بانکی و حوزه فناوری های دیجیتال، این اهداف محقق شود.

بر اساس این گزارش، مقرر شد این توافق پس از برگزاری جلسات با ذینفعان، عملیاتی شده و گام‌های عملی در راستای حمایت از این زیست ‌بوم اجرایی شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه