English

در نشست تخصصی نمایشگاه صنعت آب اعلام شد؛

منابع مالی افزایش آبونمان آب صرف هوشمندسازی کنتورها می‌شود

مدیرکل مدیریت مصرف، خدمات مشترکین و کاهش هدررفت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: قرار است منابع مالی ناشی از افزایش آبونمان آب صرف هوشمندسازی کنتورهای آب شود.

منابع مالی افزایش آبونمان آب صرف هوشمندسازی کنتورها می‌شود
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از وزارت نیرو (پاون)، علی سیدزاده در نشست تخصصی «نصب کنتورهای هوشمند آب » که در حاشیه بیستمین نمایشگاه بین‌المللی آب و صنعت آب و فاضلاب برگزار شد، گفت: روز گذشته در جلسه هیئت دولت پس از نزدیک به ۱۰ سال مجوز هزینه آبونمان آب که پیش از این رقم بسیار ناچیزی بوده است، افزایش یافت و در عین حال منابع مالی ناشی از این افزایش قرار است به هوشمندسازی کنتورهای آب اختصاص یابد.

سیدزاده با اشاره به اراده دولت برای هوشمندسازی کنتورهای آب در سطح کشور گفت: گرچه هوشمندسازی کنتورها موضوع جدیدی نیست، اما از نگاه اراده حاکمیت، دولت و وزارت نیرو و همچنین از منظر لحاظ‌شدن منابع مالی جدید برای سال ۱۴۰۴ در زمینه هوشمندسازی کنتورهای آب، شاهد گشایش‌هایی برای تولیدکنندگان کنتورهای هوشمند، شرکت‌های آب و فاضلاب و در نهایت مشترکان خواهیم بود.

او افزود: در بند ۳ الف ماده ۳۹ قانون ۵ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران به طور مشخص قانون‌گذار برای اولین بار به شرکت‌های آب و فاضلاب اجازه داده است که کنتورهای خراب یا کنتور اشتراک‌هایی را که مصرف آنها بالاتر از الگوی مصرف آب است، تعویض کنند و با این شرط که کنتور هوشمند نصب کنند، می‌توانند هزینه کنتور و نصب آن را از مشترک دریافت کنند.

به گفته سیدزاده منابع مالی هزینه‌های نصب و تامین کنتور هوشمند اشتراک‌هایی که آب را پایین‌تر و یا در حد الگو مصرف می‌کنند در بودجه سنواتی شرکت‌های آب و فاضلاب لحاظ شده است.

او در‌باره مزایای نصب کتنورهای هوشمند آب گفت: کاهش تلفات و شناسایی نشست آب و در نتیجه مدیریت هدررفت واقعی آبی، شناسایی استفاده‌های نامتعارف و ارسال هشدار به مشترک، مدیریت تقاضای آب در شرایط بحرانی، اصلاح الگوی مصرف آب و در نتیجه افزایش بهره‌وری تاسیسات آبرسانی، بهبود سیستم وصول مطالبات و کاهش مطالبات معوقه، نبود نیاز به حضور ماموران قرائت در محل اشتراک و جلوگیری از ایجاد مزاحمت‌های احتمالی برای مشترک، سرعت در صدور صورتحساب با حذف عامل انسانی و همچنین کاهش خطای محاسباتی از جمله مزایای استفاده شرکت‌های آب و فاضلاب از کنتورهای هوشمند آب است.  

سیدزاده افزود: شرکت مهندسی آبفای کشور برای اولین بار در کشور راهنمای انتخاب کنتورهای هوشمند را با بهره‌گیری از متخصصان این شرکت و همچنین نظرات تولیدکنندگان منتشر کرده که اخیرا به تمامی شرکت‌های آب و فاضلاب و تولیدکنندگان کنتورهای هوشمند ابلاغ شده است و قابلیت ویرایش و ارتقا هم دارد.

گفتنی است در ادامه این نشست تولیدکنندگان کنتورهای هوشمند خانگی و غیرخانگی علاوه بر معرفی تولیدات خود در این زمینه به بحث و تبادل نظر در زمینه چالش‌های پیش رو در حوزه هوشمندسازی کنتورهای آب پرداختند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه