شاهراه مسیر دستیابی هند به آسیای مرکزی و افغانستان راهآهن ایران است
ذاکری، مدیرعامل راه آهن در دیدار با سفیر هندوستان در تهران، بر لزوم توسعه همکاریهای دو طرف برای افزایش ترانزیت ریلی تأکید کرد.
![شاهراه مسیر دستیابی هند به آسیای مرکزی و افغانستان راهآهن ایران است](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/2nZ5iismtLcY/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehwGyv-4ouneu/%D9%82%D8%B7%D8%A7%D8%B1+%D8%B1%D8%A7%D9%87+%D8%A2%D9%87%D9%86+%D8%B1%DB%8C%D9%84%DB%8C.jpg)
، جبار علی ذاکری مدیرعامل راهآهن جمهور اسلامی ایران در دیدار با سفیر هند در ایران ، ضمن تاکید بر روابط دوستانه و تاریخ مشترک میان دو کشور، خواستار توسعه مناسبات ریلی میان راه آهنهای دو کشور شد.
مدیرعامل راه آهن با اشاره به رخدادهای منطقه، خواستار استفاده طرف هندی از کریدور شمال - جنوب به عنوان مسیر امن دستیابی به کشورهای حوزه CIS شد.
وی با اشاره به اهمیت موضوع چابهار و نقش این بندر اقیانوسی در توسعه روابط تجاری میان دو کشور، از تکمیل راهآهن چابهار در سال جاری میلادی خبر داد و بر استفاده از ظرفیتهای ترانزیتی آن از سوی تجار هندی تاکید کرد
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به نقش راه آهن چابهار در تسهیل در انتقال بار به افغانستان و آسیای مرکزی، خواستار امضای تفاهمنامه مشترک میان راه آهن ایران و طرف هندی در این زمینه شد.
مدیرعامل راه آهن ابراز امیدواری کرد که با برنامهریزیهای انجام شده، ترانزیت بار از بمبئی به سمت کشورهای CIS و افغانستان با افزایش همراه باشد.
در این نشست مقرر شد یک گروه کارشناسی هندی، از مسیرهای یاد شده مانند چابهار، بندر عباس و مرز شمتیغ بازدید انجام دهند.
ارسال نظر