English

برف و باران از پنجشنبه در کشور تشدید می شود

سازمان هواشناسی ضمن پیش‌بینی بارش‌ پراکنده در بیش از ۱۷ استان، از ورود سامانه بارشی جدید طی روز پنجشنبه ۲ اسفندماه و اثرگذاری آن بر نیمه غربی و جنوب ایران خبر داد.

برف و باران از پنجشنبه در  کشور تشدید می شود
به گزارش خبرگزاری موج

،  بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز ۲۸ بهمن‌ماه در برخی نقاط استان‌های کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، مرکزی، همدان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس، کرمان و شرق هرمزگان بارش باران و برف و وزش باد همچنین در استان‌های جنوبی رعد و برق، گاهی وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. 

دوشنبه ۲۹ بهمن‌ماه این سامانه بارشی علاوه بر مناطق یاد شده در استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران، سواحل دریای خزر، شمال شرق و شرق نیز فعال خواهد بود.

بارش پراکنده طی سه شنبه ۳۰ بهمن‌ماه در شمال شرق و بخش‌هایی از شرق و چهارشنبه اول اسفندماه در گیلان و نوار شرقی استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی ادامه خواهد داشت.

طی سه روز آینده در جنوب شرق و جنوب و چهارشنبه در جنوب شرق و شرق، وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

روز پنجشنبه ۲ اسفندماه با ورود سامانه بارشی جدید، بارش در نیمه غربی و جنوب رخ خواهد داد.

آسمان تهران فردا ۲۹ بهمن‌ماه نیمه ابری تا ابری و وزش باد، گاهی بارش پراکنده و در شمال شهر بارش برف با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۳۰ بهمن‌ماه) صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

گرم‌ترین و سردترین مراکز استان کدام است؟

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۲۹ و ۳۰ بهمن‌ماه) بندرعباس با دمای ۲۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و ارومیه با دمای ۶- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ هستند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه