English

تسلا سراغ شرکت ورشکسته آلمانی رفت

شرکت مهندسی آلمانی «مانز» (Manz AG)، اعلام کرد خودروساز آمریکایی تسلا، بخش‌هایی از این تولیدکننده قطعات فناوری پیشرفته ورشکسته را خریداری خواهد کرد.

تسلا سراغ  شرکت ورشکسته آلمانی رفت
به گزارش خبرگزاری موج

، این قرارداد، نشان‌دهنده حضور گسترده‌تر تسلا در آلمان است که یک پایگاه تولیدی در نزدیکی برلین دارد.

شرکت آمریکایی تسلا که تولیدکننده خودروهای برقی است، در ماه ژانویه، در بحبوحه فعالیت سیاسی ماسک در آمریکا، تقریباً ۶۰ درصد کمتر از یک سال قبل در آلمان خودرو فروخت.

شرکت «مانز» اعلام کرد، در روز دوشنبه، مجری انحلال «مانز»و شرکت «تسلا اتوماسیون» (Tesla Automation GmbH) که از شرکت‌های تابعه تسلا است، قرارداد خرید امضا کردند. طرفین توافق کردند که قیمت خرید را اعلام نکنند و تکمیل معامله منوط به قانون کنترل ادغام است.

طبق گزارش رویترز، شرکت تابعه تسلا قصد دارد بیش از ۳۰۰ کارمند را استخدام کند و از دارایی‌ها و اموال «مانز» در روتلینگن استفاده کند.

شرکت «مانز» اعلام کرد که  تقریباً ۱۰۰ کارمند بیکار می‌شوند و به شرکت «تسلا اتوماسیون» منتقل نمی‌شوند. شرکت «مانز»، بیش از ۳۰۰ کارمند در شهر روتلینگن آلمان دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه