English

طی ۱۱ ماهه امسال دانش‌ بنیان‌ها ۳۳۶ هزار میلیارد تومان وام دریافت کردند

شبکه بانکی کشور از ابتدای سال تا پایان بهمن ماه ۳۳۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۶.۹ درصد افزایش داشته است.

طی ۱۱ ماهه امسال دانش‌ بنیان‌ها ۳۳۶ هزار میلیارد تومان وام دریافت کردند
به گزارش خبرگزاری موج

، شبکه بانکی کشور طی ۱۱ ماهه سال جاری ۲۱ هزار و ۲۷۱ فقره تسهیلات به ارزش ۳۳۶.۳  هزار میلیارد تومان (همت) به ۲۷۳۲ شرکت دانش بنیان پرداخت کرده است که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته (۱۱ ماهه ۱۴۰۲) معادل ۴۶.۹ درصد افزایش داشته است.  

مطابق آمارهای بانک مرکزی، شبکه بانکی در بهمن ماه امسال ۲۲۷۲ فقره تسهیلات به ارزش ۴۴.۶ همت به ۸۳۰ شرکت دانش بنیان پرداخت کرده که در قیاس با دی ماه سال گذشته معادل ۷۵.۱ درصد افزایش داشته است؛ به عبارتی در بهمن ماه ۱۴۰۲ حدود ۲۵.۵ همت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده و شبکه بانکی در بهمن ماه امسال ۴۴.۶ همت تسهیلات پرداخت کرده است.  

بر اساس آمارها، بانک‌های غیر دولتی (خصوصی) در بهمن ماه امسال ۱۵۰۲ فقره تسهیلات به ارزش ۳۸.۶ همت به ۶۶۲ شرکت دانش بنیان پرداخت کرده و همچنین طی ۱۱ ماهه امسال ۲۸۲ همت به ۲۳۲۵ شرکت در قالب ۱۶ هزار و ۲۵ فقره تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت کرده است که نشان دهنده سهم ۸۶.۷ درصدی در بهمن ماه و سهم ۸۳.۹ درصدی طی ۱۱ ماهه سال جاری دارد.

بر این اساس، بانک‌های دولتی در بهمن ماه سال جاری سهم ۱۳.۳ درصدی و طی ۱۱ ماهه امسال سهم ۱۶.۱ درصدی را در پرداخت تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان به خود اختصاص داده‌اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه