English

تعرفه‌های جدید پورشه و بنز در راه است

پورشه و مرسدس بنز، بیشترین ضربه را از جدیدترین تعرفه‌های دونالد ترامپ، متحمل خواهند شد و با آسیب احتمالی ۳.۴ میلیارد یورو (۳.۷ میلیارد دلار) مواجه خواهند شد.

تعرفه‌های جدید پورشه و بنز در راه است
به گزارش خبرگزاری موج

، تعرفه ۲۵ درصدی اضافی دونالد ترامپ ، رئیس جمهور آمریکا که قرار است از سوم آوریل اعمال شود، می‌تواند در سال ۲۰۲۶ تقریباً یک چهارم سود عملیاتی پیش‌بینی‌شده شرکت‌های خودروسازی پورشه و مرسدس بنز را از بین ببرد. تولیدکنندگان ممکن است برای جبران این تاثیر، مجبور شوند قیمت‌ها را افزایش دهند یا تولید بیشتری را به آمریکا منتقل کنند.

این تعرفه‌ها، وابستگی صنعت خودروی اروپا به صادرات بازار پُرسود آمریکا را تهدید می‌کند. خودروسازان آلمانی بیشتر در معرض خطر هستند، زیرا خودروهای بیشتری را در مقایسه با کشورهای دیگر به آمریکا صادر می‌کنند. این عوارض فراتر از بزرگ‌ترین خودروسازان آلمان، همچنین به قطعه‌سازان از جمله بوش و کانتیننتال نیز آسیب خواهد رساند.

اکثر خودروسازان آلمانی کارخانه‌هایی را در آمریکا دارند که در آن خودروها را هم برای خریداران بومی و هم برای صادرات تولید می‌کنند. با توجه به واکنش اتحادیه اروپا، هر گونه تشدید جنگ تجاری می‌تواند به صنعتی که در حال حاضر با افزایش هزینه‌ها و کاهش تقاضا دست و پنجه نرم می‌کند، آسیب بیشتری وارد کند.

طبق گزارش بلومبرگ، این اقدام پیامدهای منفی برای مصرف کنندگان، به‌ویژه در آمریکای شمالی خواهد داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه