English

مدیرعامل راه‌آهن:

هدف‌گذاری اصلی راه‌آهن در سال جدید، ترانزیت بار خواهد بود

مدیرعامل راه‌آهن با بیان اینکه، در سال جاری افق ۸ میلیون تن برای حمل بار صادراتی، وارداتی و ترانزیت تعیین شده است، گفت: هدف‌گذاری اصلی راه‌آهن در سال جدید، ترانزیت بار خواهد بود.

هدف‌گذاری اصلی راه‌آهن در سال جدید، ترانزیت بار خواهد بود

به گزارش خبرگزاری موج​، نخستین جلسه شورای مدیران در سال ۱۴۰۴ با حضور دکترجبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن، میرحسن موسوی دیزجی، قائم مقام مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره، معاونان، مدیران کل ستادی و مناطق راه‌آهن روز دوشنبه ۱۸ فروردین در ساختمان شهدای راه‌آهن برگزار شد.

ذاکری در ابتدای این نشست، ضمن تبریک سال نو به خانواده بزرگ راه‌آهن و تمامی فعالان صنعت ریلی گفت: با تلاش تمامی همکاران صف و ستاد راه‌آهن، در ایام پیک نوروز امسال تمامی قطارها سیر مناسبی داشتند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در این ایام، ضریب اشغال صندلی قطارهای برون شهری بیش از ۹۱ درصد و ضریب اشغال صندلی قطارهای حومه‌ای ۵۸ درصد بوده است.

مدیرعامل راه آهن همچنین از برنامه راه‌آهن برای امضا حداقل یک بسته سرمایه گذاری در هر ماه خبر داد و تاکید کرد: امسال همه مدیران و کارکنان راه‌آهن باید تسهیل گری لازم را برای سرمایه‌گذاری در صنعت ریلی فراهم کنند.

ذاکری با بیان اینکه با تلاش‌های صورت پذیرفته در ماه‌های پایانی سال گذشته، در حال حاضر ۲۰ همت سرمایه‌گذاری در تامین واگن‌های باری و مسافر در حال انجام است، تصریح کرد: تمامی برنامه‌ریزی‌ها بر اساس سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، انجام می‌شود.

مدیرعامل راه‌آهن با اشاره به اینکه در سال گذشته، ۵ میلیون تن بار صادراتی، وارداتی و ترانزیت حمل شده است، خاطرنشان کرد: برای امسال چشم انداز ۸ میلیون تن بار برای مجموع حمل بار صادراتی، وارداتی و ترانزیت ترسیم شده است و امیدواریم تا پایان برنامه هفتم، به حمل ۱۵ میلیون تن بار بین المللی دست پیدا کنیم.

وی همچنین از همکاری خوب راه‌آهن ایران با مسئولان ریلی کشورهای حوزه CIS خبر داد.

وی ابراز امیدواری کرد با چشم انداز ترسیم شده برای راه‌آهن، درآمد راه‌آهن افزایش پیدا کرده و این موضوع موجب بهبود معیشت و رفاه کارکنان شود.

ذاکری از حمایت ریاست جمهوری و رئیس بانک مرکزی برای حل مشکل تخصیص ارز خبر داد و خاطرنشان کرد: با این تخصیص بخشی از مشکلات صنعت ریلی برطرف خواهد شد.

وی همچنین با تاکید بر ضرورت تفویض اختیار به مدیران مناطق گفت: لازم است ادارات کل مناطق در موضوعات مختلف مانند پروژه های زیرساختی و اجرایی، مولد سازی و سرمایه گذاری حضور فعال داشته باشند.

رعایت مسائل ایمنی در تمام ایام سال، برنامه ریزی برای افزایش بهره وری، ضرورت برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی قطارهای کامل در کشور با توجه به افزایش لکوموتیوهای آماده به کار، تدوین برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای نیروی انسانی در راه‌آهن و نظارت بر تولید و تعمیر ناوگان توسط شرکت های بازرسی از دیگر موضوعاتی بود که مدیرعامل راه آهن بر آن تاکید کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه