هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو؛ آغاز فصل نوین تعاملات تجاری بینالمللی در تهران
هفتمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو، بزرگترین و مهمترین رویداد صادراتی کشور، امروز در تهران آغاز به کار کرد. این نمایشگاه بستری برای ارتباط با بازارهای بینالمللی است و میزبان شرکتهایی از بیش از ۱۰۰ کشور جهان خواهد بود.

، هفتمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو که تا ۸ اردیبهشتماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران ادامه دارد، فرصتی طلایی برای معرفی توانمندیهای شرکتهای ایرانی در زمینه صادرات کالاها و خدمات فنی و مهندسی به سراسر جهان محسوب میشود.
بیش از ۲۰۰۰ شرکت و نمایندگان آنها از اقصی نقاط جهان به تهران سفر کردهاند تا ضمن آشنایی با ظرفیتهای جمهوری اسلامی ایران، به مذاکره و برقراری تعاملات تجاری با بزرگترین برندهای ایرانی در حوزههای مختلف صنعتی بپردازند.
بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، در هفتمین دوره این نمایشگاه، بیش از ۸۰۰ شرکت بزرگ ایرانی به مدت ۵ روز محصولات و دستاوردهای خود را به نمایش خواهند گذاشت.
با تأکید بر رویکرد شبکهسازی و تسهیل تعاملات تجاری بینالمللی، این نمایشگاه میزبان ۲۵۰۰ تاجر از ۱۰۶ کشور و مقامات ۳۹ کشور جهان است. در میان مهمانان ویژه این رویداد تجاری میتوان به دبیرکل D۸، دبیرکل اکو، دبیرکل آیورا و شانگهای اشاره کرد.
محمدعلی دهقان دهنوی، رئیس سازمان توسعه تجارت، رویدادهای اکسپو ۲۰۲۵ و اجلاس همکاریهای ایران و آفریقا را به عنوان بزرگترین رویدادهای اقتصادی و سیاسی سال جاری در ایران معرفی کرد و اظهار داشت: بیش از ۴۰۰۰ تاجر از ۱۱۰ کشور جهان برای حضور در نمایشگاه امسال تهران اعلام آمادگی کردهاند.
به گفته وی، حدود ۴۰۰۰ متقاضی خارجی از ۱۱۰ کشور برای شرکت در این نمایشگاه ثبتنام کردهاند که شامل ۴۱ کشور آسیایی، ۲۱ کشور اروپایی، ۳۹ کشور آفریقایی، ۸ کشور از قاره آمریکا و ۱ کشور از اقیانوسیه هستند.
دهقان دهنوی با اشاره به حضور ۹۵ کشور در سال گذشته و رشد چشمگیر درخواستکنندگان برای حضور در نمایشگاه امسال، خاطرنشان کرد: این استقبال بیسابقه، ظرفیت پذیرش هتلهای ۴ و ۵ ستاره تهران را به چالش کشیده و در حال حاضر امکان پذیرش حدود ۲۵۰۰ نفر وجود دارد. به همین دلیل، پایش متقاضیان در حال انجام است تا مؤثرترین و پربازدهترین افراد برای برقراری روابط تجاری با ایران انتخاب شوند.
صدیف بیکزاده، مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی نیز با اشاره به تمهیدات و برنامهریزیهای انجام شده برای نمایشگاه پیشرو، از تحولات گسترده در زیرساختها، محتوای نمایشگاهی و نحوه تعاملات بینالمللی خبر داد و گفت: برای اجرای محتوای طراحی شده، بسترسازی مناسبی انجام شده و شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی تمام تلاش خود را برای فراهم کردن فضایی مؤثر جهت برگزاری مذاکرات B۲B بین شرکتهای توانمند صادراتی ایران و هیئتهای تجاری خارجی به کار بسته است.
وی افزود: در بخش محتوایی نیز برنامهریزیهایی جامع و دقیق انجام شده و نمایشگاه به عنوان بستری برای توسعه روابط تجاری بینالمللی، امسال تفاوتهای محسوسی نسبت به سال گذشته دارد.
بیکزاده با اشاره به استانداردهای جهانی صنعت نمایشگاهی، گفت: انجمن نمایشگاههای بینالمللی جهان، فقط ۲۵ طبقهبندی مشخص برای برگزارکنندگان نمایشگاهها در نظر دارد و شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران در تلاش است تا خود را با این استانداردها همگام سازد.
وی ادامه داد: در ماههای اخیر شاهد توجه ویژه دولت و شخص رئیسجمهور به صنعت نمایشگاهی به عنوان یک ابزار قدرتمند برای توسعه تجارت داخلی و خارجی بودهایم؛ حضوری که گواهی بر اهمیت فزاینده این صنعت در سیاستهای کلان اقتصادی کشور است.
ارسال نظر