وی بار دیگر بر ظرفیت فراوان استان در پذیرش گردشگران داخلی و خارجی، اشاره و تصریح کرد: با توجه به این موضوع، لزوم ساخت هتل های مناسب به منظور جذب بیشتر توریست در دستور کار قرار گرفته است. پس از رفع تحریم ها و گشایش درب های جدید برای سرمایه گذاری، برخی از کشورها تمایل خود را برای تحقق این امر اعلام کردند که جمهوری چک، یکی از این کشورها بوده است.
نماینده سرمایه گذاران جمهوری چک نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور خود در استان مازندران، هدف از این سفر را کسب اطلاع از وضعیت کلی استان و تصمیم گیری آینده برای سرمایه گذاری دانست و گفت: براساس بررسیهای به عمل آمده، ایران به عنوان قدرت منطقه ای و استان مازندران به عنوان منطقهای که از ظرفیت های فراوانی در زمینه گردشگری برخورداری است شناخته شده و در همین راستا برای هتل سازی به ویژه هتل های پنج ستاره در این استان تصمیم گیری شده است.
وی افزود: تاکنون جمهوری چک هتل سازی در کشورهای اروپایی مانند اتریش، سوئیس و آلمان را تجربه کرده و تصمیم گرفته است که در راستای افزایش گستره فعالیت خود، برای نخستین بار در استان مازندران سرمایه گذاری کند.
در پایان این دیدار قرار شد تا نماینده این هیئت از ظرفیتهای مختلف استان در زمینه گردشگری و هتل سازی بازدید کنند تا در مورد انتخاب مناسب ترین مکان برای سرمایه گذاری و هتل سازی تصمیم گیری شود. هیئت تجاری و سرمایه گذاری جمهوری چک، برای نهایی کردن این توافقها، شهریور امسال در استان مازندران حضور مییابند
حسن خیریانپور در جلسه با هیئت سرمایهگذاری کشور چک، با اشاره به ظرفیت های مناسب مازندران در این زمینه اظهار کرد: برخورداری مازندران از دریا، جنگل و همچنین وجود مزارع برنج و باغهای مرکبات و کیوی جلوه زیبایی به استان داده است که این موارد زمینه های مناسبی را برای سرمایه گذاری به ویژه در زمینه های مختلف گردشگری فراهم کرد.
ارسال نظر