در مرز سکته کاغذ را حذف کردم
رئیس پیشین مرکز آمار ایران مهمترین اقدام سالهای حضورش در مرکز آمار ایران را کشف ارزش کار نیروی انسانی و در نتیجه تلاش برای مرجعیت بخشیدن به آمار این سازمان میداند و میگوید: برای حذف کاغذ در مرکز آمار دو بار به مرز سکته رسیده است.
وی در مورد ورود خود به مرکز آمار ایران گفت: وقتی سال ۱۳۸۹ به مرکز آمار ایران وارد شدم به من گفته شد که چطور در فضای آن سالها حاضر شدم که به مرکز آمار ایران وارد شده و کار کنم و من نیز گفتم اتفاقا در این فضا وارد شده و من معلم، آبروی خود را به مرکز آمار میبرم و کار میکنم.
آذر درباره تغییراتی که طی زمان مدیریتش در مرکز آمار ایران اتفاق افتاد، توضیح داد: اکنون کار توسط سیستم انجام میشود. من دو بار به مرز سکته رسیدهام تا کاغذ از مرکز آمار ایران جمع شد.
وی همچنین گفت: نتیجه همین کاغذی بودن بود که بسیاری از آمارهای ما دیرتر ارائه میشد. مثلا برای ارائه داده ستانده شش تا هفت سال زمان میبرد، ولی اکنون این کار طی شش ماه انجام میشود.
عادل آذر همچنین گفت: اگر از من بپرسید طی سالهایی که رئیس مرکز آمار ایران بودم مهم ترین اقدامی که در سازمان انجام دادم چه بوده، پاسخ خواهم داد مهمترین اقدام من کشف نیروی ارزشمند شریف مستقل و حرفهای در کشور بود که به موجب آن باعثمرجعیت مرکز آمار شد. همواره قشر ارزشمندی در این مرکز مشغول به کار بودند که زحمات آنها مهجور مانده بود و من سعی کردم که در جهت مرجعیت بخشی آماری که این قشر زحمتکش ارائه میکردند اقدام کنم. در واقع به نظر من میشود این یک کار را به نام من ثبت کرد.
او همچنین درباره حمایت های نوبخت از مرکز آمار ایران توضیح داد: برای سرشماری سال ۱۳۹۵ بودجه ما صفر بود و من نیز ابراز نگرانی کردم که روال پنج سال به پنج سال سرشماری ما به این صورت به هم می خورد، ولی محمدباقر نوبخت دستور داد که سرشماری تعطیل نشود و از بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی به مرکز آمار ایران تخصیص داده شود.
آذر همچنین از اقدامات ناتمام خود در مرکز آمار ایران را همتراز کردن حقوق و دستمزد کارکنان مرکز آمار ایران و کارکنان سازمان مدیریت و برنامه ریزی دانست و از رئیس جدید خواست این موضوع را پیگیری کند. این سخنان عادل آذر با تشویق حاضرین روبهرو شد.
ارسال نظر