ورود جدی سازمان بازرسی به رفع موانع تولید در منطقه آزاد ماکو
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو بر لزوم رفع مشکلات واحدهای تولیدی بخصوص واحدهای کشت و صنعت منطقه با همکاری سازمان بازرسی و منطقه آزاد ماکو تاکید کرد.
![ورود جدی سازمان بازرسی به رفع موانع تولید در منطقه آزاد ماکو](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/Bxyhy3mMicmD/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehxwt6qk5lS-h/%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82%D9%87+%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D8%A7%DA%A9%D9%88.jpg)
، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو روز چهارشنبه در جلسه ای با حضور مدیرکل بازرسی آذربایجان غربی بر لزوم رفع مشکلات واحدهای تولیدی بخصوص واحدهای کشت و صنعت منطقه با همکاری سازمان بازرسی و منطقه آزاد ماکو تاکید کرد.
حسین گروسی در این جلسه با تاکید بر اینکه رفع مشکلات حوزه کشت و صنعت و کشاورزی مبتنی بر دانش روز باعث افزایش بهره وری و درآمد برای اهالی منطقه و افزایش اشتغال و محرومیت زدایی می شود افزود: امنیت غذایی نه تنها در کشور ما بلکه در دنیا نقطه اتکای راهبردی برای امنیت ملی و رشد اقتصادی است .
در این جلسه مدیر کل بازرسی استان از عزم این اداره کل برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان خبرداد.
ارسال نظر