English

دبیر شورای‌عالی مقابله و پیشگیری از جرایم پولشویی و تأمین مالی تروریسم:

حاکمیت خیلی دیرتر از مردم به رمزارزها ورود کرد

دبیر شورای عالی مقابله و پیشگیری از جرایم پولشویی و تامین مالی تروریسم گفت: کشور ما خیلی دیر به حاکمیت رمز ارز ورود کرده است اما امیدواریم با تصمیمات درست و کم هزینه به اهداف مد نظر برسیم.

حاکمیت خیلی دیرتر از مردم به رمزارزها ورود کرد
به گزارش خبرگزاری موج

، خانی معاون وزیر و دبیر شورای عالی مقابله و پیشگیری از جرایم پولشویی و تامین مالی تروریسم، در رویداد ملی ارز دیجیتال«رمز آتی» افزود: نحوه مدیریت رمز ارزها و چالش‌هایی که دارد یکی از بحث‌های داغ کشورهای مختلف در اجلاس‌هاست. یکی همه کشورها بر این موضوع تاکید دارند که این حوزه برای دنیا یک فرصت جدید برای نظام پولی و مالی دنیاست و تمام رخدادها در کنارش اتفاق می‌افتد. اما نقاط ضعف و تهدیدهایی هم وجود دارد و باید مدیریت شود.

وی ادامه داد: در کشور خودمون یکی از چالش‌های جدی که وجود دارد رفتار سورپرایز شدن است که تقریبا وقتی اتفاقی می‌افتد فرهنگ عمومی و اذهان بازیگران اصلی و ذی ذینفان از قبل خیلی آماده نباشد و در مسیری که هستیم به قول معروف رفتار اول راه بنداز بعد جا بنداز داریم. یکی از دغدغه‌هایی که من همیشه داشتم این بود که حتما باید قبل از اینکه وارد فاز اجرا شویم به روش اجرا هم بپردازیم که خیلی مهم است. به خصوص هماهنگی‌هایی که در سطح ملی نیاز است اتفاق بیافتد و همه یک دست و یکپارچه و هماهنگ عمل کنند تا منافع آن با کمترین هزینه برای اقتصاد کشور اتفاق بیفتد.

معاون وزیر با بیان اینکه باید به یک بلوغ فکری برسیم بعد بلوغ سیستم، تاکید کرد: کشور ما خیلی دیر به حاکمیت رمز ارز ورود کرده است اما امیدواریم با تصمیمات درست و کم هزینه به اهداف مد نظر برسیم. در موضوع رمز ارز مردم جلوتر از حاکمیت بودند. اما همین که ورود کردیم خوب است ما خودمان را باید اول به مردم برسانیم، بعد به وضع قوانین و بایدهای موجود رسیدگی کنیم. یکی از ویژگی‌هایی که رمز ارز دارد ارزش آن توسط حاکمیت تعیین نمی‌شود، با اینحال این هم فرصت است هم تهدید. امیدواریم با رسمیت دادن بانک مرکزی به رمز ارزها در راستای فرهنگ سازی و آگاه سازی آن تلاش شود.

 

بین ۳۰ تا ۵۰ میلیارد دلار ایرانی‌ها کریپتو دارند

در ادامه صادق الحسینی، اقتصاددان از جهان در ۱۰ سال آینده بیان کرد: دیروز ما در مورد حکمرانی صحبت کردیم و نمی‌خواهم در این حوزه صحبت کنم. فقط عدد و رقمی که دیروز دادم را تکرار می‌کنم. بین ۳۰ تا ۵۰ میلیارد دلار ایرانی‌ها کریپتو دارند و این عدد یعنی یک سوم بازار سرمایه ایران و عدد بزرگی است. آن هم برای مارکتی که ریسک‌اش بالاست. دوم میزان تراکنش اینهاست که روزانه ۱۰ هزار میلیارد تومان جمع خرید و فروش کریپتو در ایران است و دو هزار میلیارد تومان خرید و فروشی که منجر به تسویه ریالی می‌شود.

وی ادامه داد: حاکمیت باید به دنبال هدفگذاری افزایش مبادلات رمز ارز باشد و راهش امتیاز خرید از صرافی های داخلی است و همچنین بهتر است بانک مرکزی در این حوزه مجوزی صادر نکند، چون باعث می‌شود که لست لیزورت بازار ‌شود و خسارت را هم تبعا دولت باید بپردازد؛ که دولت مجموعا این را پذیرفتند که به سمت اتحادیه حرکت کنند که این خبر خوبی برای بازار داخلی رمز ارز است. 

الحسینی تاکید کرد: اینکه آینده چه می‌شود در طول تاریخ همه‌ی این ده هزار سال، ۶ روند است و لاغیر. یک روند انرژی است، یک زمانی از گاو آهن یک زمان از ذغالسنگ، یک زمان از بخار و… استفاده می‌کردند. روند دوم اندیشه است که در جهان فکر و اندیشه بشری چه تغییری می‌کند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه