English

عباس‌زاده در آیین افتتاحیه رویداد پتروفن ۱۴۰۳؛

نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان، کلید موفقیت صنعت پتروشیمی در آینده است/ نوآوری در صنعت میان‌سال شده پتروشیمی، یک الزام است/ ۲۰ طرح زنجیره ارزش در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذار قرار می‌گیرد

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، با تأکید بر نقش حیاتی نوآوری و تکنولوژی در صنعت پتروشیمی، از اهمیت داخلی‌سازی و ایجاد همگرایی میان هلدینگ‌های پتروشیمی برای ارتقای این صنعت سخن گفت.

نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان، کلید موفقیت صنعت پتروشیمی در آینده است/ نوآوری در صنعت میان‌سال شده پتروشیمی، یک الزام است/ ۲۰ طرح زنجیره ارزش در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذار قرار می‌گیرد
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط‌عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، در آئین افتتاحیه همایش پتروفن ۱۴۰۳ که با شعار «نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان؛ آینده صنعت پتروشیمی» برگزار شد، دکتر حسن عباس‌زاده، با اشاره به جایگاه ویژه این صنعت در زنجیره ارزش صنعت نفت، گفت: «صنعت پتروشیمی در حلقه‌های مختلف صنعت نفت، یکی از مهم‌ترین بخش‌ها به شمار می‌رود و هیچ‌گاه نمی‌توان وارد فرایندهای این صنعت شد مگر اینکه تکنولوژی موردنیاز آن در اختیار باشد.»

معاون وزیر نفت، افزود: «صنعت پتروشیمی اکنون وارد دوران میان‌سالی خود شده و نوآوری در این صنعت به یک الزام تبدیل شده است. فرایندهای ما در بسیاری از موارد عمر بالایی دارند و باید به‌روز شوند.

در این راستا، همگان باید به فکر بهسازی و بهبود این فرایندها باشند تا صنعت پتروشیمی بتواند در این دوران پویایی خود را حفظ کند.»

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی همچنین به وضعیت صادرات و واردات در این صنعت اشاره کرد و گفت: «صنعت پتروشیمی کشور سالانه حدود ۱۵ میلیارد دلار صادرات دارد.

اما در مقابل، وارداتی نیز صورت می‌گیرد که ارزش آن حدود ۲ میلیارد دلار است.

از این مقدار، ۷۰۰ میلیون دلار آن در هلدینگ خلیج‌فارس به‌عنوان فرصت داخلی‌سازی شناخته می‌شود.»

 وی افزود: «یکی از دلایل عدم تولید برخی محصولات پتروشیمی، نبود دسترسی به تکنولوژی و انحصاری بودن برخی از آنهاست.»

عباس‌زاده در ادامه گفت: «شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای رفع این چالش، ۲۰ بسته طرح تحت عنوان «طرح‌های زنجیره ارزش» آماده کرده است که در اختیار سرمایه‌گذاران و شرکت‌های دانش‌بنیان قرار خواهد گرفت.

این طرح‌ها می‌تواند به گسترش ظرفیت‌های داخلی در زمینه تولید محصولات پتروشیمی و کاهش وابستگی به واردات کمک کند.»

وی تأکید کرد: «در راستای تقویت داخلی‌سازی، یک مدیریت جدید برای پژوهش، فناوری و ساخت داخل در شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایجاد شده است.

این مدیریت به شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند پرداخته و آنها را به شرکت‌های پتروشیمی متصل می‌کند تا از خروج ارز جلوگیری شده و ظرفیت‌های داخلی تقویت شود.»

عباس‌زاده همچنین درباره همگرایی هلدینگ‌های پتروشیمی گفت: «ما هیچ‌گونه جدایی بین هلدینگ‌های مختلف نداریم و همه هلدینگ‌ها به یکدیگر گره‌خورده‌اند.

در این راستا، تلاش داریم انسجام و تعامل میان هلدینگ‌های پتروشیمی را افزایش دهیم تا از هم‌افزایی‌های موجود در صنعت بهره‌برداری بهینه صورت گیرد.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «در این همایش و در آینده نزدیک، همگرایی میان مدیران عامل هلدینگ‌ها موردتوجه ویژه قرار خواهد گرفت تا صنعت پتروشیمی با پشتیبانی از نوآوری‌ها و توانمندی‌های داخلی، مسیر موفقیت را به جلو حرکت دهد.»

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه