رمضانی:
بیش از ۹۶ درصد مراکز تحت قرارداد، طرح نسخه الکترونیکی را اجرایی کردهاند
مدیریت درمان تامین اجتماعی استان ایلام با اشاره به اینکه طرح ملی نسخ الکترونیک در حال اجراست، گفت: بیش از ۹۶ درصد مراکز تحت قرارداد با بیمه درمان تامین اجتماعی استان ایلام طرح نسخه الکترونیکی را اجرایی کردهاند.
به گزارش خبرگزاری موج ایلام، علیرضا رمضانی مدیر درمان تامین اجتماعی استان ایلام در نشست مجازی با خبرنگاران استان با بیان اینکه طرح ملی نسخ الکترونیک در راستای الکترونیک شدن دولت و جزء برنامه ها و الزامات برنامه ششم توسعه است، افزود:اجرای این طرح از سال ۹۷ در مراکز طرف قرارداد سازمان آغاز و در حال حاضر با ۹۶ درصد در حال اجرا است و فاز دوم این طرح نیزهم اکنون در سطح بیمارستان های ایلام در حال اجرا شدن است.
وی با اشاره به اینکه در سه ماهه اول سالجاری در مجموع ۵۶ هزار و ۹۳۴ نفر به سه مرکز درمانی سازمان تامین اجتماعی ایلام مراجعه کرده اند،اظهار داشت:از این تعداد مراجعات،۷ هزار و ۵۸۴ مورد مربوط به آزمایشگاه، یکهزارو۷۵۷ مورد سونوگرافی، سه هزار و ۹۸۴ مورد رادیوگرافی، ۲۳۴ بیمار، ۶۳۷ مورد جراحی و ۴۲ هزار و ۷۳۸ مورد نیز مربوط به درمانگاه است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان با اشاره به اینکه اقلام دارویی در داروخانه های سازمان وجود دارد و استان نیز تحت این قوانین و بخشنامه ها کلی سراسر کشور قرار دارد،تصریح کرد:داروخانه درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان دهلران از این امر مستثنی نیست و در حال حاضر ۲۵۵ اقلام دارویی در این مکان وجود دارد.
دکتر رمضانی با بیان اینکه داروهای بیماران خاص شامل تالاسمی، هموفیلی ، دیالیزی نه تنها در سطح داروخانه های سازمان بلکه داروخانه های معمولی استان نیزوجود ندارد،خاطرنشان کرد:این داروها فقط در داروخانه بیمارستان شهید مصطفی ایلام و یا در داروخانه های منتخب موجود است.
وی با اشاره به اینکه درمانگاه تامین اجتماعی مهران با پیشرفت ۵۰ درصد در حال احداث است که با قول مساعد پیمانکار این پروژه مهم درمانی تا پایان سال افتتاح و به بهره برداری می رسد،اظهار داشت:احداث سه درمانگاه تامین اجتماعی در شهرستان های آبدانان، سرابله و دره شهر در دستور کار قرار دارد که دو درمانگاه آبدانان و سرابله در مرحله تامین و واگذاری زمین، احداث درمانگاه دره شهر نیز با رایزنی های انجام شده با اداره راه و شهرسازی در دست اقدام است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان ایلام با اشاره به اینکه احداث درمانگاه شماره ۲ شهر ایلام درمراحله طراحی نقشه و دی کلینیک تامین اجتماعی ایلام در ساختمان جدید ساخت و ساز می شود، ادامه داد:روزانه در دو شیفت صبح و عصر حدود یکهزارو ۷۰۰ بیمار به سه مرکز دی کلینیک، درمانگاه شماره ۲ و درمانگاه دهلران به پزشکان عمومی و متخصص این مراکز درمانی مراجعه می کنند.
رمضانی با بیان اینکه جمعیت و تعداد بیمه شده ها،بعد مسافت و بودن مراکز درمانی و دانشگاهی از مهمترین معیارهای تاسیس درمانگاه در شهرستانهایی فاقد مراکز ملکی تامین اجتماعی است،خاطرنشان کرد:ضعف سرعت اینترنت در بعضی از مناطق استان ایلام میتواند در کند بودن سامانه نسخه الکترونیک موثر باشد، در هر صورت مشکلات این طرح به صورت روزانه رصد و پیگیری می شود.
ارسال نظر