English

عملیات بررسی، شناسایی و ثبت آثار تاریخی ۶ شهرستان ایلام آغاز شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از آغازعملیات بررسی، شناسایی و ثبت آثار تاریخی در ۶ شهرستان خبر داد.

 عملیات بررسی، شناسایی و ثبت آثار تاریخی ۶ شهرستان ایلام آغاز شد

به‌ گزارش خبرگزاری موج ایلام، فرزاد شریفی مدیر کل  میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام ، فرزاد شریفی با اعلام این خبر اظهار کرد: با اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی، عملیات بررسی، شناسایی و ثبت آثار تاریخی در شهرستان‌های ایلام، آبدانان، چوار، مهران، بدره و ملکشاهی آغاز شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام افزود: از جمله عملیات بررسی و شناسایی در این شهرستان‌ها می‌توان به بررسی میدانی و جمع‌آوری مستندات و مدارک فنی، تهیه حداقل ۱۰ تصویر از اثر، تهیه و تکمیل پرونده ثبت اثر بر اساس فرمت ابلاغی وزارت و نقشه برداری اثر جهت تعیین عرصه پیشنهادی اشاره کرد.

شریفی تصریح کرد: این آثار باستانی در سطح این شهرستان‌ها شناسایی و در صورت ثبت مزایایی از جمله بازسازی، مرمت و بهسازی به آنها تعلق می‌گیرد و هر شهرستانی که آثار ثبت شده بیشتری را دارا باشد از اعتبارات و حفاظت زیادی نیز بهره‌‌مند می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه