نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام:
معلمی شغلی شریف و شغل انبیاء الهی است
امام جمعه ایلام با بیان اینکه معلمی شغلی شریف و شغل انبیاء الهی است، ابراز کرد: معلمان توان خود را برای تعلیم و تربیت جامع به کار گرفتهاند.
، حجت الاسلام اله نور کریمی تبار نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام در خطبه های این هفته نماز جمعه در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) این شهر با اشاره به گرامیداشت هفته معلم و کار و کارگر، اظهار کرد: شهدای گرانقدر معلم و کارگر در عرصه علم و دانش و کار و تولید در خدمت مردم جان خود را فدای رشد علمی و اقتصادی جامعه کردند.
وی با بیان اینکه آموختههای ما مدیون مجاهدت های علمی معلمان است، افزود: کار و تلاش کارگران مایه استقلال جمهوری اسلامی و سرافرازی مردم غیور کشورمان در جهان است، معلم و کارگر ۲ قشری هستند که در عرصه تعلیموتربیت و کار و اشتغال، جامعه را به پیش میبرند.
امام جمعه ایلام با بیان اینکه معلمی شغلی شریف و شغل انبیاء الهی است، ابراز کرد: معلمان توان خود را برای تعلیم و تربیت جامع به کار گرفتهاند، جایگاه، منزلت و مقام عالی معلم باید پیوسته مورد تکریم جامعه باشد زیرا اگر جایگاه معلم و نقشی که در تربیت نسل های مختلف دارد مورد تکریم قرار گیرد، جامعه ای آگاه به دانش و با تربیت دینی و اسلامی خواهیم داشت که در عرصههای مختلف پیش رونده خواهد بود.
حجت الاسلام کریمی تبار با گرامیداشت نام و یاد شهید مطهری، گفت: شهید مطهری، انسانی بود که در عرصه حوزههای علمیه و دانشگاه پیشگام بود و با استدلال خود بهترین مدافع انقلاب بود و دشمنان تاب پاسخگویی به بیانات او را نداشتند و در نهایت او را نشانه گرفتند، اما شهادت ایشان بهعنوان روز معلم در تاریخ انقلاب ماندگار شد.
وی با بیان اینکه خداوند متعال می فرماید که در هنگام نماز و نماز جمعه، از هر چیزی که موجب شود انسان نتواند در نماز جمعه و جماعت شرکت کند و چنین تشویق به عبادت میکند، اما در جای دیگر می فرماید که وقتیکه نماز جمعه را خواندید در روی زمین پراکنده بشوید و از فضل خداوند طلب کنید.
امام جمعه ایلام با تاکید بر اینکه از تأمین معیشت و کسبوکار بهعنوان فضل خداوند یاد شده است، تصریح کرد: چنین تعبیری، اهمیت اقتصاد و معیشت در جامعه را مشخص می کند، خداوند میفرماید کار کنید، دنبال تأمین معیشت باشید، چرا که تأمین معیشت در اجرای دستور خداوند متعال عبادت است.
حجت الاسلام کریمی تبار با دعوت از نخبگان جامعه برای تلاش در راستای ارتقاء فرهنگ کار در استان، گفت: در استان قبل از اینکه مشکل کار و اشتغال داشته باشیم، مشکل فرهنگ کار وجود دارد، نگاه ما به کار باید یک نگاه ارزشی باشد و باید این نگاه را کار به صورت کار اداری، تغییر دهیم، اگر این نگاه را تغییر دادیم، به طور طبیعی محرومیت و بیکاری هم خواهد رفت.
وی با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) بر دستان کارگر بوسه می زند تا جایگاه رفیع کار و کارگر را به ما و جهان اعلام کند، افزود: در روایتی است از امام صادق(ع) آمده است که تلاش برای تأمین معیشت خانواده، همانند جهاد در راه خداست.
امام جمعه ایلام با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم، تصریح کرد: اگر بخواهیم جهش تولید تحقق پیدا کند لازم است که نگاه و رفتار متفاوتی نسبت به کار و کارگر از جمله رعایت حق، حقوق، کرامت و منزلت کارگر، کارفرما و پیمانکار داشته باشیم، اگر بخواهیم چرخه تولید رونق پیدا کند باید زمینه ای فراهم شود که هم کارگر باانگیزه کار کند و هم پیمانکار و تولیدکننده با انگیزه کار کند.
حجت الاسلام کریمی تبار با تاکید بر اینکه توجه ویژه به کارگران شرکتی لازم است، افزود: مسئولان توجه ویژه ای به نیروهای شرکتی داشته باشند، پیمانکاران باید رعایت حق و حقوق کارگران را داشته باشند و حقوق و مزایای آنان را به گونه ای پرداخت کنند که در حق کارگران اجحافی صورت نگیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری جشن شکرگذاری برداشت گندم در استان، یادآور شد: کشاورزان برای استقلال جامعه و نان مردم تلاش میکنند، این عزیزان مطالباتی دارند که مسئولان بایستی پیگیر مسائل این قشر باشند، قشر شریف و متدین کشاورز، یکی از اصناف تأثیرگذار در جهت تولید، استقلال و خودکفایی جامعه هستند.
امام جمعه ایلام با بیان اینکه یکی از مطالبات کشاورزان در فصل برداشت اختصاص سوخت و گازوئیل است، ابراز کرد: شیوه اختصاص گازوئیل به کشاورزان باید تغییر کند و راهکار جدیدی که نه سوءاستفاده کنندهها بتوانند سوخت را قاچاق کنند و نه کشاورز واقعی و کسانی که ماشین آلات کشاورزی دارند از میزان مناسب سوخت، محروم شوند، برای این موضوع اندیشیده شود.
حجت الاسلام کریمی تبار با اشاره به اینکه تأمین کود و سم مناسب، جزء نیازهای ضروری کشاورزان و مطالبه آنان است، افزود: مطالبه دیگر این عزیزان این است که بهای محصول کشاورزی آنها بهموقع پرداخت شود و نکته بعدی هم بیمه محصولات کشاورزی است، شرکتهای بیمه، اعلام کنند که چه نوع بیمهای چه میزان خسارت پرداخت میکند، صرف اینکه محصول بیمه شود کافی نیست و آگاهی لازم به کشاورزان در این زمینه ارائه شود.
وی گفت: برخی از کشاورزان محصولات خود را بیمه نکرده اند و دچار خسارت شده اند، انتظار می رود که دولت کار و کرامت در این زمینه کشاورزان را حمایت کند تا بخشی از خسارت های آنان جبران شود.
ارسال نظر