English

در دیدار هئیت مدیره خانه مطبوعات با مدیرعامل شرکت گاز عنوان شد؛

صرفه‌جویی در مصرف گاز کلید عبور از بحران زمستان

مدیر عامل شرکت گاز استان ایلام، در نشست با اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات استان، به بررسی چالش‌های ناترازی گاز و ضرورت فرهنگ‌سازی در زمینه صرفه‌جویی در مصرف گاز پرداخت.

صرفه‌جویی در مصرف گاز کلید عبور از بحران زمستان
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، محمود کشاورز مدیر عامل شرکت گاز استان ایلام در این نشست با اشاره به مسئولیت شرکت گاز در تولید و توزیع گاز گفت: در طول سال با ناترازی‌هایی مواجه هستیم که نیازمند توجه و همکاری همه‌جانبه است.

وی همچنین به افزایش مصرف گاز در فصل زمستان اشاره کرد و افزود: میزان مصرف گاز در بخش خانگی در این فصل به‌طور قابل توجهی افزایش می‌یابد و اهمیت صرفه‌جویی در این بخش کاملاً مشهود است و ما باید تلاش کنیم تا فرهنگ صرفه‌جویی را در میان مردم نهادینه کنیم.

مدیر عامل شرکت گاز استان ایلام به مشکلات مربوط به بخاری‌های موجود در بازار نیز اشاره کرد و گفت: بخاری‌های با کیفیت پایین، درصد بالایی از انرژی را هدر می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: تقریباً ۷۰ درصد مشترکین در پلکان اول تا چهارم مصرف گاز قرار دارند، در حالی که نزدیک به ۲۰ درصد از مشترکین در پلکان‌های بالاتر هستند که این گروه ۴۰ درصد از کل گاز مصرفی را به خود اختصاص داده‌اند.

کشاورز همچنین به وضعیت تعرفه‌ها اشاره کرد و گفت: در استان ایلام، پلکان‌های ۱۰، ۱۱ و ۱۲ زیر هزار مشترک دارند و آمار نشان می‌دهد که حدود ۸۵۰ مشترک در این پلکان‌ها وجود دارد.

کشاورز

کشاورز با بیان اینکه تعرفه این مشترکین از ۶ هزار تومان به ۱۱هزارو ۴۰۰ تومان افزایش یافته است خاطرنشان کرد: هدف ما کمک به جامعه در جهت کاهش مصرف گاز و حفظ پایداری منابع است.

وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به همکاری رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی صرفه‌جویی در مصرف گاز گفت: از رسانه‌ها می‌خواهیم در راستای اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به جامعه در زمینه مصرف بهینه گاز، ما را یاری کنند.

در ادامه صابر شفیعی، روابط عمومی شرکت گاز استان، بر اهمیت فرهنگ‌سازی در زمینه مصرف بهینه گاز تأکید کرد. 

وی با اشاره به نقش کلیدی رسانه‌ها در این فرآیند، گفت: رسانه‌ها می‌توانند در حوزه آموزش عمومی به ما کمک کنند تا مصرف گاز را مدیریت کنیم.

شفیعی در ادامه، به ناترازی در مصرف گاز اشاره کرد و گفت: در استان شاهد ازدیاد مصرف هستیم و رفع این مشکل نیازمند فرهنگ‌سازی است.

شفیعی همچنین به تأثیر تبلیغات محیطی و رسانه‌ای در کاهش مصرف گاز اشاره کرد و گفت: نتایج تبلیغات ما نشان می‌دهد که تعداد مشترکین پرمصرف از ۱۳ هزار نفر در سال ۱۴۰۱ به ۶هزارو ۴۰۰ نفر در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است که این امر این نشان‌دهنده تأثیر مثبت رسانه‌ها در آگاه‌سازی مردم است.

وی در ادامه به سیاست‌های دولت در خصوص تأمین گاز خانگی و صنایع اشاره کرد و افزود: بر اساس این سیاست در تلاشیم گاز منازل و صنایع قطع نشود.

وی با تاکید بر صرفه جویی و تاثیر آن بر سرمایه و اقتصاد کشور خاطرنشان کرد: ما به عنوان شرکت گاز در تلاش هستیم تا با ارائه گزارش‌های عملکردی و برگزاری نشست‌های خبری، ارتباط خود را با رسانه‌ها تقویت کنیم.

شفیعی

شفیعی به اجرای طرح همیار گاز اشاره کرد و گفت: همچنین نرم‌افزار آموزشی سونرژی برای دانش‌آموزان پایه پنجم و ششم ابتدایی طراحی شده و این برنامه‌ها به منظور فرهنگ‌سازی و صرفه‌جویی در مصرف انرژی طراحی شده‌اند.

علی حیدربیگی، رئیس خانه مطبوعات استان ایلام نیز در ادامه این نشست به چالش‌های فضای مجازی و مسئولیت‌های اجتماعی رسانه‌ها اشاره کرد.

 رئیس خانه مطبوعات استان ایلام به حجم حیرت‌انگیز جابه‌جایی اطلاعات در دنیا اشاره کرد و گفت: امروزه فضای مجازی به محیطی آماده، ارزان، فراگیر، پرسرعت و جذاب تبدیل شده است که به سرعت در حال گسترش است.

وی همچنین به وجود خلاهای قانونی در این حوزه پرداخت و تأکید کرد: این خلاها می‌توانند چالش‌های جدی برای رسانه‌ها و کاربران ایجاد کنند.

 حیدربیگی خاطرنشان کرد: همه نهادها در زمینه فرهنگ‌سازی و ارتقاء آگاهی عمومی کوتاهی کرده‌اند و این موضوع نیازمند توجه و اقدام فوری است.

رئیس خانه مطبوعات استان ایلام بر اهمیت تولید محتوای تأثیرگذار و محتوای فاخر تأکید کرد و گفت: برای بهبود وضعیت رسانه‌ها، لازم است که محتوای با کیفیت تولید شود و مشارکت عمومی در این زمینه تقویت گردد.

وی همچنین به بحث مسئولیت‌های اجتماعی رسانه‌ها اشاره کرد و افزود: رسانه‌ها باید به صورت مشترک در راستای منافع عمومی فعالیت کنند و در این مسیر، همکاری و همفکری میان نهادها و جامعه ضروری است.

حیدربیگی با بیان اینکه باید از فعالیت‌های جزیره‌ای در حوزه‌های واحد اجتناب کرد افزود: تشکیل شورا یا دبیرخانه‌ای در جهت تشریک مساعی و هم‌افزایی دستگاه‌های خدمات رسان یک ضرورت اجرایی و اداری لست.

وی خاطرنشان کرد: فرهنگ سازی در زمینه تقویت هویت ملی و افزایش همبستگی اجتماعی به گونه‌ای که آحاد شهروندان به منابع انرری به مثابه سرمایه ملی و میراث آیندگان نگاه کنند مقدم بر توصیه شهروندان به مصرف بهینه است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در استان ایلام ۲۰۰ خبرنگار که ۱۵۵ نفر از آنها عضو خانه مطبوعات هستند فعالیت می کنند.

حیدربیگی

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه