English

مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام خبر داد؛

کشت چغندرقند در سطح ۲۲۰ هکتار از اراضی شرکت‌های تعاونی

مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام گفت: امسال بیش از ۲۲۰ هکتار از اراضی شرکت‌های تعاونی تولید دشت زرنه ایوان به کشت چغندر قند اختصاص یافت.

کشت چغندرقند در سطح ۲۲۰ هکتار از اراضی شرکت‌های تعاونی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، حمیدرضا شکری مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام اظهار کرد: این کشت در راستای تحقق شعار سال مبنی بر افزایش تولید با مشارکت مردم و در قالب کشاورزی قراردادی با کارخانه قند منطقه انجام شده و به‌دلیل مرغوبیت خاک دشت زرنه شهرستان ایوان، محموله‌های تحویلی به کارخانه دارای عیار قند بین ۱۵ تا ۱۷ درصد بوده و متوسط عملکرد آن بیش از ۵۰ تن در هکتار برآورد می‌شود.

وی افزود: تأمین آب اراضی دشت زرنه از طریق انتقال آب از سد کنگیر انجام می‌شود و گاهی مشکلاتی در این زمینه، به‌ویژه در فصل کاشت، به وجود می‌آید، در صورتی که این مشکلات به موقع رفع شود، با توجه به درآمد بالای کشت چغندر قند، امکان توسعه این محصول در سطح اراضی شرکت‌های تعاونی تولید شهرستان ایوان وجود دارد.

مدیرکل تعاون روستایی استان گفت: مدیریت تعاون روستایی استان با هدف ساماندهی بهره‌برداران کشاورزی و ارتقای نظام بهره‌برداری، با هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی استان، اقدام به تشکیل و ثبت چهار شرکت تعاونی تولید روستایی در حوزه سد کنگیر کرده است، این شرکت‌ها در مجموع بیش از ۲۰۰۰ هکتار از اراضی مرغوب این منطقه را تحت پوشش دارند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه