English

گام‌های بزرگ آموزش و پرورش ایلام برای آموزش فنی:

راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت

مدیرکل آموزش و پرورش ایلام با اشاره به راه‌اندازی هنرستان در جوار صنعت در شهرستان چوار گفت: پیگیری و اجرای این طرح در سایر مناطق استان نیز در دست اقدام است.

راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، علی درویشی، مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام ، در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در سال‌های اخیر طرح شهید حججی در راستای پایش و مشاوره دانش‌آموزان با برگزاری نشست‌های گفتمان‌سازی و برنامه‌های فرهنگی و هنری باعث امیدآفرینی برای تعداد قابل‌توجهی از دانش‌آموزان شد.

وی با اشاره به افزایش تعداد شرکت‌کنندگان در مراسم معنوی اعتکاف امسال، گفت: بیش از ۶ هزار نفر در این مراسم شرکت کردند که ۳ هزار و ۴۰۰ نفر از آنها دانش‌آموز و همکار فرهنگی بودند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام گفت: راه اندازی اولین مرکز هوش مصنوعی در پژوهش سرای دانش آموزی فرهیختگان ایلام در دست اقدام است.

مدیرکل آموزش و پرورش ایلام با اشاره به راه اندازی هنرستان در جوار صنعت در شهرستان چوار اضافه کرد: راه انداری این هنرستان ها در سایر مناطق استان نیز پیگیدی خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام به اقدامات فرهنگی دیگری نیز اشاره کرد و ادامه داد: افزایش اعتبار جهت تکمیل اردوگاه خوران و بازسازی زائرسرای شهرستان مهران از جمله اقدامات مهم فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش است.

درویشی تصریح کرد: در حوزه فضاهای ورزشی برای دانش‌آموزان، انقلابی صورت گرفته است و ما در زمینه ساخت فضاهای ورزشی جزو ۵ استان برتر کشور هستیم.

وی با اشاره به بهره‌برداری از دو استخر در شهر ایلام در حوزه افزایش سرانه ورزشی مختص دانش‌آموزان، خاطرنشان کرد: لازم به ذکر است استان ایلام صاحب دهکده ورزشی خواهد شد.

این مقام مسئول افزود: در کنکور سراسری امسال، ۱۹۸ نفر از استان ایلام در رشته‌های علوم پزشکی و پیراپزشکی پذیرفته شده‌اند که نشان‌دهنده رشد علمی دانش‌آموزان ایلامی است.

درویشی همچنین به جذب ۷۷ نفر از بازماندگان از تحصیل اشاره کرد و گفت: با همکاری شرکت ملی نفت، قرارداد ۱۰ میلیارد تومانی برای تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان منعقد شده است.

درویشی خاطرنشان کرد: در سال جاری ۱هزارو ۱۰۰ درخواست نقل و انتقال همکاران در استان ایلام ثبت شده بود که با ۹۹ درصد انتقالات همکاران فرهنگی به شرط پذیرش مبدأ و مقصد موافقت شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش ایلام افزود: در سال ۱۴۰۳، مبلغ ۵۴ میلیارد وام مرابحه، ۱۳ میلیارد وام قرض‌الحسنه و ۹ میلیارد وام جعاله بین همکاران فرهنگی استان ایلام توزیع شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه