English

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام خبر داد؛

بازدید بیش از ۳۰۷ هزار گردشگر از جاذبه‌های ایلام در نوروز

مدیرکل میراث فرهنگی ایلام گفت: از ۲۳ اسفندماه و همزمان با آغاز سفرهای نوروزی تاکنون، بیش از ۳۰۷ هزار بازدید از جاذبه‌های گردشگری استان ثبت شده است.

بازدید بیش از ۳۰۷ هزار گردشگر از جاذبه‌های ایلام در نوروز
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، فرزاد شریفی دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر و مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام گفت: از تاریخ ۲۳ اسفندماه که سفرهای نوروزی آغاز شد، تا روز سوم فروردین، ۳۰۷ هزار و ۴۸۸ مورد بازدید از جاذبه‌های گردشگری و توریستی استان انجام شده است.

وی افزود: گردشگران از اماکن تاریخی، تفریحی، طبیعی، مذهبی، فرهنگی و همچنین جاذبه‌های دست‌ساز مانند دریاچه‌های پشت سدها دیدن کرده‌اند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی ایلام با اشاره به آمار اسکان مسافران در استان گفت: در این مدت، ۵۶ هزار مورد اقامت در اقامتگاه‌های زیر نظر ستاد خدمات سفر استان شامل هتل‌ها، بوم‌گردی‌ها، خانه‌های مسافر و مهمان‌پذیرها ثبت شده است.

شریفی در پایان خاطرنشان کرد: با ادامه تعطیلات نوروزی، پیش‌بینی می‌شود تعداد گردشگران، میزان اسکان و بازدید از جاذبه‌های گردشگری استان ایلام افزایش یابد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه