English

اصول طراحی سایت چند زبانه

در بسیاری از کسب‌وکارها طراحی سایت دو یا چند زبانه که اهدافی تجاری و بازرگانی را در حوزه بین‌المللی برای خود ترسیم کرده‌اند یا تعدادی از کاربران آنها فارسی زبان نیستند، امری ضروری و لازم است.

اصول طراحی سایت چند زبانه

به گزارش خبرگزاری موج، امروزه داشتن یک سایت اصولی برای یک کسب‌وکار کاملا ضروری است. زیرا با وجود داشتن یک سایت کسب‌وکارها می‌توانند در بستر اینترنت فعالیت خود را گسترش دهند و کسب‌وکار آنلاین‌شان را راه‌اندازی کنند. احتمالا بسیاری از شرکت‌ها را دیده‌اید که روابطشان تنها به داخل ایران محدود نمی‌شود و از روابط خارج از ایران نیز بهره می‌برند. آیا تا به امروز شما به روابط بین‌المللی و خارج از ایران فکر کردید؟ آیا تا به حالا به این موضوع اندیشیده‌اید که با داشتن یک وبسایت چند زبانه و ارتباط با سایر کشورها می‌توانید درآمدی فوق‌العاده داشته باشید؟ اما شاید شما هم تصور کنید هزینه طراحی سایت چند زبانه بسیار زیاد است و ارزش ندارد. ما در این مقاله از دیجی تک قصد داریم شما را با طراحی سایت دو یا چند زبانه صحبت کنیم.

اصول طراحی سایت چند زبانه

طراحی سایت چند زبانه

در بسیاری از کسب‌وکارها طراحی سایت دو یا چند زبانه که اهدافی تجاری و بازرگانی را در حوزه بین‌المللی برای خود ترسیم کرده‌اند یا تعدادی از کاربران آنها فارسی زبان نیستند، امری ضروری و لازم است. مدیران و صاحبان این کسب‌وکارها با طراحی سایت چند زبانه می‌توانند با مشتریان خود که در خارج از مرزهای ایران هستند تعامل داشته باشند و خدمات و محصولاتشان را به آنها ارائه دهند و خرید و فروش داشته باشند. شاید برایتان جالب باشد اما باید بدانید که در سیستم‌های جدید تبلیغاتی بخصوص تبلیغات در موتورهای جستجو که معروف‌ترین آنها گوگل است، این امکان وجود دارد تا محدوده جغرافیایی تبلیغاتتان را انتخاب کنید. به عنوان مثال می‌توانید محدود کشور کانادا را برای تبلیغ انتخاب کنید تا تنها به کاربران کانادایی تبلیغ شما نمایش داده شود. اصطلاحا شما با داشتن یک وبسایت دو یا چند زبانه می‌توانید تارگتینگ نمایید و هدف تبلیغات خود را تعیین کنید.

هنگامی که شما تارگت تبلیغات خود را برروی کشورهای حوزه شرق اروپا تعیین می‌کنید، قاعدتا کاربران آن کشور با دیدن تبلیغات شما توقع دارند هنگامی که وارد سایتتان می‌شوند زبانی مشابه زبانشان را ببینند. هنگامی که زبان آنها در سایتتان موجود باشد این کاربران می‌توانند خدمات و کالاهای شما را به راحتی مشاهده و با آنها آشنا شوند.  درنتیجه اگر در طراحی سایت خود ویژگی دو زبانه چند زبانه بودن را لحاظ نکرده باشید در این حوزه‌ها امکان رقابت و عرضه کالا و خدمات خود را نخواهید داشت و به‌نوعی محدودیتی در کسب‌وکار خود ایجاد نموده‌اید.

جهت طراحی سایت چند زبانه شما باید چند نکته مهم را رعایت کنید. همچنین معمولا برای طراحی سایت به صورت چند زبانه باید از تکنولوژی ASP.NET استفاده کنید. به همین دلیل یک فرد مبتدی قادر به طراحی اینگونه سایت‌ها نیست و باید حتما یک متخصص آن را طراحی نماید. شرکت دیجی تک با چندین سال سابقه مفید در این حوزه می‌تواند یک وبسایت اصولی چند زبانه برای کسب‌وکارتان طراحی کند.

اصول طراحی سایت چند زبانه

نکات مهم در طراحی سایت چند زبانه

راست‌چین و چپ‌چین بودن

یکی از نکات مهم که در طراحی سایت دو یا چند زبانه مهم است اصول چپ‌چین و راست‌چین است. همانطور که می‌دانید برخی از زبان‌ها مانند فارسی از راست به چپ نوشته می‌شود و برخی از زبان‌های دیگر از چپ به راست. به همین دلیل هنگامی که یک سایت چند زبانه دارید باید این اصول در آن کاملا رعایت شود. یک فارسی زبان باید تمامی نوشته‌ها را راست‌چین و یک فرد انگلیسی زبان باید همه نوشته‌ها را چپ‌چین ببیند.

استفاده از زیردامنه

در طراحی سایت دو یا چند زبانه بهتر است برای هر زبان یک زیر دامنه اختصاصی تعریف شود. با این کار سرعت سایت شما اصلا کاهش نمی‌یابد و مخاطب نیز به راحتی متوجه می‌شود که در حال خواندن مطالب چه زبانی است. در زیر دامنه مجاز جلوی URL سایت /en قرار می‌گیرد که فرد متوجه می‌شود که در حال مطالعه مطالب به زبان انگلیسی است.

دسترسی به سایر زبان‌ها

اگر یک سایت دو یا چند زبانه طراحی می‌کنید باید به این نکته توجه نمایید که امکان سوئیچ بین زبان‌های مختلف وجود داشته باشد. شاید یک کاربر ایرانی زبان که در کانادا زندگی می‌کند از طریق جستجوی فارسی به سایت شما برسد اما برایش بهتر باشد که مقالات موجود برروی وبسایت را به زبان انگلیسی مطالعه کند. در این صورت باید امکان سوئیچ کردن راحت وجود بین زبان‌ها برایش فرآهم باشد.

 

طراحی لندینگ پیچ‌های اختصاصی

اگر شما قصد طراحی یک سایت دو یا چند زبانه را دارید باید به این نکته توجه نمایید در هر زبان یک لندینگ پیج مجزا داشته باشید. برای طراحی سایت انگلیسی، عربی، اسپانیایی، فرانسوی و... بهتر است از یک لندینگ پیچ اختصاصی استفاده شود. چرا که هر زبانی دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که باید در طراحی اختصاصی به آن توجه شود.

هر صفحه یک زبان

احتمالا بارها با سایت‌های مختلف چند زبانه روبرو شده‌اید که در یک صفحه ترکیبی از چند زبان را مشاهده می‌کنید. این کار کاملا اشتباه است. کاربر در این شرایط به شدت گیج شده و دست از خواندن مطالب سایتتان خواهد کشید. اهمیت سایت دو یا چند زبانه نباید سبب طراحی‌های ضعیف شود.

توجه به کیفیت محتوای ترجمه شده

در سایت‌های دو یا چند زبانه در اکثر مواقع شاهد این هستیم که ترجمه‌های متون بسیار بی‌کیفیت است. هنگامی که شما اقدام به طراحی یک سایت چند زبانه می‌کنید باید به این نکته توجه کنید که ترجمه باکیفیت رکن بسیار مهمی است. در ترجمه این سایت‌ها باید به قواعد زبانی و نحوه نگارش توجه ویژه‌ای شود. در حقیقت یکپارچگی بین محتوای سایت اصلی با سایت دوم باعث می‌شود تا مخاطب بتواند سریع‌تر به هدف خود دسترسی پیدا کند.

تاریخ

سایت‌های دو یا چند زبانه باید از دو تقویم شمسی و میلادی پشتیبانی کنند. در بسیاری از مواقع به این موضوع مهم توجه نمی‌شود. به عنوان مثال در برخی از این سایت‌ها تاریج انتشار پست‌ها بلاگ شمسی بوده که این باعث سردرگمی مخاطب انگلیسی زبان می‌شود.

ارائه خدمات دیجی تک

همانگونه که در مطلب بالا مطالعه کردید طراحی یک سایت چند زبانه راهیست تا یک کسب‌وکار بتواند رشد کند. با توجه به میزان اهمیت این موضوع اگر شما هم به عنوان صاحب یک کسب‌وکار به دنبال طراحی سایت چند زبانه هستید ما به شما دیجی تک را معرفی می‌کنیم. متخصصین این شرکت با حوصله و شکیبایی از طریق مراجعه  به سایت digitechseo.com یا تماس با شماره 02188373777 ،پاسخگوی تمامی سوالات و ابهامات ذهنی شما هستند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه