حماقتهای هوشهای مصنوعی جهان در ارائه خدمات به انسان، خطرناک خواهد بود
هولو روید، هوش مصنوعی ساخته نخبگان دانشبنیان ایرانی، هیچگاه دست به حماقت نمیزند.
، حمید اندرزچمنی، مشاور عالی و رئیس ارتباطات رسانه داخلی و خارجی شرکت دانشبنیان شینا سورن افراز با اعلام این خبر اظهار کرد: تنها راه برونرفت انسانها از آسیبهای ناشی از حماقتهای رفتاری هوشهای مصنوعی، ایمنسازی است.
انسانها دیگر خطری برای هم نخواهند داشت، اما با وجود هوش مصنوعی و پیدایش رباتهای گوناگون و خودکامه برای انجام رفتارهای احمقانه، نسل ما را تحت خطر بردگی بیانتها تحت حکومت فناوری نمردنی و همیشه زنده خود قرار خواهند داد.
چمنی در ادامه تشریح کرد: بسیاری از محققان حوزه هوش مصنوعی به این باور رسیدهاند که همانگونه که دانشمندان و مخترعان در قرون وسطی، تکنیکهای مرتبط با اختراع و کشفیات خود را آموختند، اما از علم و عمل پشت پرده آن درکی نداشتند، متخصصان هوش مصنوعی در جهان معاصر نیز ضمن رسیدن به نتایج لازم برای تکنولوژی موردنظر خود، ممکن است نتوانند علم و عملکرد اساسی پشت آن را توضیح دهند. در واقع، دانشمندان و محققان ممکن است نتوانند توضیح دهند رفتارهای ماشینهای مبتنی بر یادگیری عمیق انواعی از هوش مصنوعی چطور خواهد بود.
مشاور عالی و رئیس ارتباطات رسانه داخلی و خارجی شرکت دانشبنیان شینا سورن افراز با اعلام این خبر اظهار کرد: مسیر توسعه تکنولوژی در حال حاضر به سمت ایجاد هوش ابرانسانی پیش میرود و این فناوری دیجیتال حداکثر تا ۵ سال دیگر عملی خواهد شد!
این مسئله وقتی مهم خواهد بود که بدانیم ممکن است عملکرد سیستمهای مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرناک و حادثهساز باشند.
برای مثال سیستمهایی که به هوش مصنوعی تجهیز میشوند مثل اتومبیلها، خانهها، کارخانهها، پمپبنزینها و زیستمحیطهای جامعه و زیرساختهای حیاتی یک کشور که قرار است انواع خدمات رفاهی و آسایشی خود را مبتنی بر تکنولوژی هوش مصنوعی دریافت کنند، دچار مشکلات عدیده شوند.
چمنی در ادامه خاطرنشان کرد: در دنیای علم و فناوری این یک امر کاملا علمی و طبیعی، اثبات شده بوده که بهنوعی آزمون خود را پس داده است.
اینکه هوش مصنوعی از مدار کنترل خارج شود و در مسیر خودکامگی خود، هدف خاصی را برای خودش تعیین کند و ممکن است برای رسیدن به این هدف از روشها و تکنیکهایی استفاده کند که موردقبول ما نیست و به آموزشهایی که برای ارائه خدمات دریافت کردهاند، پاسخ مثبت ندهند را باید پذیرفت و همچنین تبدیل شدن خیلی راحت آنها به هوشهای سیاه را باور داشت؛ یعنی یک سرپیچی محض برای انجام اقدامات مخربزا خودکامه خویش نسبت به امکان یا انسان.
مشاور عالی شرکت دانشبنیان شینا سورن افزار در ادامه خاطرنشان کرد: ماهیت هکپذیر بودن این هوشهای مصنوعی در زندگی امروزه ما، خطرات آنها را بهعنوان سیستمهای خود ویرانگر افزایش میدهد. در واقع سیستمهای هوش مصنوعی در بسیاری از مواقع ممکن است از یک فوقهوشمند هک شده و دستور گرفته و به یک ابراحمق با رفتارهای احمقانه خطرناک تبدیل شوند.
چمنی در پایان اظهار کرد: امن بودن خدمات هوشهای مصنوعی برای این تکنولوژی، یک اساس و ضرورت است. این امنیت هیچگاه تضمینشده نخواهد بود تا زمانی که هوشها از بستر اینترنت آنلاین استفاده کنند.
هوش مصنوعی « هولو روید » ساخته نخبگان شرکت دانشبنیان شینا سورن افراز، ایمن، سالم و مطمئن بوده و با توجه به مکانیزمهای هوشمندانهای که برایش تعریف شده، برای ارائه خدمات گوناگون خود به امکانها و انسانها هیچگاه بر بستر اینترنت آنلاین نبوده و تمام خدمات خود را بهصورت آفلاین ارائه خواهد کرد.
این هوش هیچگاه مانند انواع هوشهای مصنوعی جهان، دست به رفتارهای خطرناک نخواهد زد، چراکه هیچ ابرهوش فوقی نمیتواند هوش مصنوعی ما، یعنی هولوروید را هک کرده و کنترل رفتاری آن را بهدست بگیرد.
ارسال نظر