English

موسسه اعتباری ملل به دنبال جذب نظر مشتریان/ معرفی خدمات موسسه ی اعتباری ملل

موسسه اعتباری ملل با ارائه خدمات گوناگون در یک رقابت سالم در بازار پول، به دنبال جذب نظر مشتریان و رضایت آن هاست.

موسسه اعتباری ملل به دنبال جذب نظر مشتریان/ معرفی خدمات موسسه ی اعتباری ملل

به گزارش خبرگزاری موج، در طول یکی دو سال اخیر بحث در مورد موسسات غیر مجاز غیر حرفه ای زیاد شده است. موسساتی که باعث تحمیل هزینه های گزاف بر دولت و اقتصاد کشور شده اند و ورشکستگی آن ها از جیب عموم تامین مالی شده است. اما صحبت در مورد این موسسات باعث شد تا به موسسات مجازی که به شیوه ای حرفه ای و درست مسیر خود را طی کرده اند تا به یک موسسه مالی اعتباری معتبر تبدیل شوند کمتر پرداخته شود، یکی از آن ها موسسه اعتباری ملل است که در ۲۵ آذر امسال سی و دومین سالگرد تاسیس خود را جشن گرفت . اکنون این موسسه اعتباری با ارائه خدمات گوناگون در یک رقابت سالم در بازار پول، به دنبال جذب نظر مشتریان و رضایت آن هاست.

  • خدمات ملل

  1. سپرده گیری موسسه ملل هم در قالب قرض الحسنه و هم در قالب سرمایه گذاری کوتاه مدت و بلند مدت انجام میگرد.
  2. ملل در ارائه خدمات الکترونیک که مطئن همواره یکی از پیشگامان شبکه بانکی کشور بوده است.
  3. صدور انواع کارت های خرید، کارت اعتباری، کیف پول الکترونیکی و ... نمونه های بارزی از فعالیت های بانکداری الکترونیکی این موسسه به شمار می رود.
  4. موسسه ملل خود را در ایجاد فرصت های شغلی مناسب برای رهایی خانوارها از معضل بیکاری جوانان مسوول میداند و نقشه راهی برای این منظور نیز در این موسسه ترسیم شده است.
  5. علاوه بر وجوه ریالی، سپرده گذاران میتوانند وجوه ارزی خود را نیز نزد موسسه ملل سپرده گذاری کنند.
  6. صدور انواع ضمانت های بانکی و انواع اعتبار اسناد
  • انواع سپرده

  1. حساب های قرض الحسنه: حساب های قرض الحسنه خود در دو قالب پس انداز و جاری به مشتریان ارائه می شوند. حجم سپرده های قرض الحسنه پس انداز در پایان خرداد ماه سال گذشته در موسسه ملل بیش از 5/197 میلیارد تومان بوده است.

    به صاحبان حساب قرض الحسنه جاری، دسته حواله یا همان دستور پرداخت اعطا میشود. همچنین آن ها میتوانند از وام قرض برابر با ضوابط مربوط با اقساط ۱۲ ماهه و کارمزد چهار درصد بهره مند شوند.

  2. حساب های سرمایه گذاری: سپرده گذاری سرمایه گذاری از یک ساله تا پنج ساله در موسسه اعتباری ملل موجود است و مشتریان با سبد متنوعی از بسته های سرمایه گذاری مواجه خواهند شد. طبق آخرین آمار منتشر شده، در پایان خرداد سال گذشته، حجم سپرده های سرمایه گذاری کوتا/ه مدت به نزدیک 5/5 هزار میلیارد تومان رسیده بود و حجم سپرده های بلند، بیش از 8/3 هزار میلیارد تومان برآورد شده است. سپرده های سرمایه گذاری دریافتی از بانک ها نیز تا پایان فصل اول سال گذشته بیش از 370 میلیارد تومان بوده است.
  • انواع تسهیلات:

مشترین در موسسه اعتباری ملل ، با تسهیلات مشارکت ، مرابحه و قرض الحسنه مواجه هستند .بیشترین حجم تسهیلات اعطایی در این موسسه ، تاکنون به مشارکت مدنی اختصاص داشته است . خالص تسهیلات اعطایی تا پایان خرداد ۹۶، حدود حدود هشت هزار میلیارد تومان بوده است .همچنین حدود ۹۲ میلیارد تومان نیز تسهیلات قرض الحسنه توسط موسسه ملل به مشتریان تا پایان فصل بهار ۹۶ ارائه شده بود .

طبق قوانین موسسه، کلیه متقاضیان و سپرده گذاران میتوانند با افتتاح حساب نزد شعب موسسه پس از گذشت حداکثر شش ماه از انواع تسهیلات موسسه در بخش های خدمات، بازرگانی،مسکن،صنعت و معدن و .... در قالب عقود اسلامی و با رعایت ضوابط و مقررات استفاده کنند.موسسه ملل،امکانی را فراهم کرده تا مشتریان بتوانند بدون معرفی ضامن تسهیلات دریافت کنند.

بر این اساس، بین ۶۰ تا ۹۰ درصد سپرده های سرمایه گذاری انجام شده به صاحب سپرده ، به عنوان تسهیلات در قالب عقود اسلامی پرداخت می شود که در این طرح نیازی به معرفی ضامن نخواهد بود و صرفا گواهی سپرده بلند مدت به عنوان وثیقه به موسسه تحویل می شود .

  • اینترنت بانک

از جمله خدماتی که در حال حاضر به عنوان خدمات بانکداری الکترونیک در ملل قابل ارائه است ،میتوان به همراه بانک، اینترنت بانک مبتنی بر سایت،دستگاه های پوز و... اشاره کرد . اکنون ملل نیز با بیش از ۳۲۰ شعبه در سراسر کشور و با استفاده از سیستم نوین بانکداری و با ارائه ی خدمات الکترونیکی به صورت شبانه روزی نسبت به سایر موسسات مشابه ،پیشرو محسوب می شود.

  • خدمات هوشمند:

سه عامل رشد برای استفاده بانک ها و موسسات مالی از اینترنت اشیا معرفی میشود، در درجه اول اینکه مشتریان تمایل زیادی به استفاده از ابزارهای متصل به اینترنت از قبیل ابزار پوشیدنی هوشمند،حجم چشم گیر استفاده از پرداخت موبایلی در پایانه های فروش و استفاده از پرداخت های غیر تماسی نظیر NFC پیدا کرده اند.

دومین عامل ، در دسترس بودن اشیا متصل به اینترنت از طریق سرمایه گذاری های گسترده در زیرساخت های جهانی است و سومین عامل نیز رقابت شدیدی است که در صنعت فناوریهای مالی به وجود آمده و بانک ها و موسسات مالی تمام تلاش خود را برای پیروی در این فرصتی که اینترنت اشیا پیش روی آنها قرار داده خواهند کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه