چقازردی:
ادغام بانکها را با استحکام مالی مطلوب اجرا می کنیم
مدیرعامل بانک سپه گفت: این بانک در آستانه ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح به لحاظ استحکام مالی و شاخصهای عملکردی در وضعیت مطلوبی قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری موج، محمدکاظم چقازردی در نخستین گردهمایی «تبیین سیاستها و فرآیندهای اجرایی مرتبط با طرح ادغام» که با حضور رئیسکل بانک مرکزی، معاون بیمه و بانک وزارت امور اقتصادی و دارایی، معاون طرح و برنامهوبودجه ستاد کل نیروهای مسلح و مدیران عامل بانکهای ادغام شونده و بانک سپه برگزار شد، اظهار داشت: وضعیت مناسب بانک سپه در شاخصهای مهمی نظیر؛ منابع و مصارف، نقدینگی، حضور فعال و مستمر در بازار بینبانکی و همچنین فعالیتهای ارزی باعث شده تا این بانک در شرایط ایده آل و مناسب برای پذیرش بانکهای وابسته به نیروهای مسلح قرار گیرد.
شرایط خوب برای ادغام
وی افزود: شرایط یادشده بانک سپه در کنار ظرفیتهای موجود در بانکها ادغامی باعث شده تا این تصمیم ملی به بهترین شکل ممکن امکان اجرایی شدن پیدا کند.
وی افزود: بانک سپه با صندوق توسعه ملی ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار قرارداد امضا کرده و با عملیاتی کردن بیش از ۵۰ درصد این قرارداد گامهای مهمی در تأمین مالی بخشهای مختلف اقتصادی بهویژه نفت، گاز و پتروشیمی برداشته است که پروژه بیدبلند یکی از آنهاست.
جزو رتبههای برتر کشوری در حمایت از تولید و اقتصاد مقاومتی
رئیس هیئتمدیره بانک سپه تصریح کرد: این بانک نسبت به سهم بازار خود از منابع و مصارف نظام بانکی در زمینه حمایت از واحدهای تولیدی و کمک به تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی همواره جزو رتبههای برتر بوده است
وی به راهاندازی سامانهها و اقدامات زیرساختی در حوزه فناوری اطلاعات در بانک سپه طی چند سال اخیر اشاره کرد و افزود: واگذاری عاملیت تأمین مالی پروژه مهم ملی نظیر؛ تنظیم و مهار آبها مرزی از محل صندوق توسعه به بانک سپه، ظرفیت بالای این بانک برای اجرای کارهای بزرگ را نشان میدهد.
حاکمیت انضباط مالی از ویژگیها مهم بانک سپه است
چقازردی حاکمیت انضباط مالی، حضور مدیران، کارشناسان و کارکنان مجرب، متعهد و پاکدست را از ویژگیها مهم بانک سپه برشمرد و اظهار داشت: مجموعه توانمندیها، این بانک را آماده پذیرش و اجرای طرح ملی ادغام ۴ بانک و یک موسسه اعتباری وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه کرده است.
وی ادامه داد: بانک سپه در راستای اجرای قانون رفع موانع تولید، داراییها و سهام مازاد خود را در قالب شرکت سرمایهگذاری امید (یکی از بزرگترین هلدینگ های کشور) واگذار میکند و این امر اجرای طرح ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه را تسهیل میکند.
از تمام ظرفیتهای بانکهای ادغام شونده استفاده میکنیم
رئیس هیئتمدیره بانک سپه به اقدامات و عملکرد مطلوب و اثرگذار برخی از بانکهای ادغام شونده در اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت: ظرفیتهای مدیریتی، کارشناسی، سامانهای، سیستمی و فناوری اطلاعات موجود در بانکهای ادغام شونده در بانک سپه مورداستفاده قرار خواهد گرفت.
چقازردی ظرفیتهای موجود در بانکهای ادغام شونده را سرمایههای نظام بانکی کشور خواند و ابزار امیدواری کرد از این ظرفیتها نیروهای مسلح و عموم مردم استفاده کنند.
ترکیب تجربهها با نیروی جوان و بهروز
مدیرعامل بانک سپه اظهار داشت: در این ادغام بزرگ، سرمایهها، ظرفیتها و همچنین تجارب ارزشمند قدیمیترین بانک کشور با ظرفیتهای مدیریتی، نیروهایی جوان و بهروز و کارآمد بانکهای ادغام شونده باهم ترکیب میشوند.
وی ضمن تأکید بر ضرورت برنامه محوری کارآمدی و همدلی در فرآیند ادغام ابراز امیدواری کرد با حمایت ارکان نظام بهویژه پشتیبانی ستاد کل نیروهای مسلح، بانک مرکزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سایر مشتریان، ادغام ۴ بانک و یک موسسه اعتباری وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه در زمان معین به نحو مطلوب انجام شود.
سابقه طولانی بانک سپه در خدمترسانی به نیروهای مسلح
وی ضمن اشاره به توفیق خدمت بیش از ۹ دهه بانک سپه به کشور، ابزار امیدواری کرد: تدبیر و تصمیم صحیح ادغام ۴ بانک و یک موسسه اعتباری وابسته به نیروی مسلح به حفظ و ارتقای بانک سپه منجر شود.
چقازردی به سوابق طولانی بانک سپه در خدماترسانی به نیروهای مسلح طی سالهای گذشته اشاره کرد و افزود: سال ۱۳۲۷ وظیفه پرداخت حقوق افسران بازنشسته، موظفین و مستمریبگیران در سراسر کشور به بانک سپه محول و در سال ۱۳۳۱ اداره امور موظفین برای تولیت خدمترسانی مطلوب به نیروهای مسلح در این بانک تأسیس شد و هماکنون فعال و مؤثر در خدمت این قشر از مردم جامعه است.
سپه، بر اساس قانون بانک عامل نیروهای مسلح شد
رئیس هیئتمدیره بانک سپه اظهار داشت: بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با امضای تفاهمنامه همکاری بین شهید چمران وزیر محترم وقت دفاع و مدیرعامل وقت بانک سپه وظیفه نگهداری وجوه صندوق بازنشستگی کارکنان نیروهای مسلح به این بانک تفویض شد.
وی ادامه داد: بانک سپه با راهاندازی شعب پادگانی و تسری حسابهای پسانداز کارکنان بانک به کارکنان نیروهای مسلح بهموجب قانون، بانک عامل نیروی مسلح شد.
رئیس هیئتمدیره یادآور شد: تعداد قابلتوجهی از کارکنان بانک سپه در دوران هشت سال دفاع مقدس در هنگام خدماترسانی به نیروهای مسلح در جبهههای حق علیه باطل به درجه رفیع شهادت و جانبازی نائل آمدند.
وی خاطرنشان کرد: از ۱۶ هزار پرسنل بانک سپه ۴ هزار تن آنها عضو خانوادهای شهدا، جانبازان، ایثارگران و اسرای جنگ تحمیلی هستند که در مسئولیتهای مهم صف و ستاد مشغول خدمت و انجام وظیفه می باشند.
وی در پایان ضمن اعلام آمادگی بانک سپه، ابراز امیدواری کرد تحت عنایات پروردگار متعال با همدلی و انسجام و تدبیر فرایندهای اجرایی ادغام طبق مصوبات ابلاغی و زمانبندی به مرحله انجام برسد.
ارسال نظر