English

پاسخ کارگزاری بانک ملی ایران به سوالات فروشندگان سهام عدالت

مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک ملی ایران به سوالات متقاضیان فروش بخشی از سهام عدالت از طریق این کارگزاری پاسخ گفت.

پاسخ کارگزاری بانک ملی ایران به سوالات فروشندگان سهام عدالت

به گزارش خبرگزاری موج، محمدحسن ابراهیمی در گفت و گو با روابط عمومی بانک ملی ایران با بیان این که نمی توان زمان مشخصی برای فروش سهام و واریز وجوه ناشی از آن مشخص کرد، گفت: کارگزاری تلاش می کند سهام را به نفع سهامدار بفروشد، بنابراین نمی تواند این کار را به هر قیمتی انجام دهد.

وی افزود: عرضه و تقاضا، تعیین کننده قیمت سهام در بازار است و از این رو ما تلاش می کنیم سهام را با بالاترین قیمت و در بهترین شرایط بفروشیم.

او با اشاره به این که ثبت درخواست فروش سهام عدالت به معنی فروش قطعی آن نیست، فرایند فروش ممکن است کمی زمان بر باشد، اما کارگزاری پس از فروش قطعی، مبالغ دریافتی را طی روال قانونی به حساب صاحب سهام واریز خواهد کرد.

ابراهیمی با بیان این که دارندگان سهام عدالت می توانند از درگاه های مختلف مانند سایت بانک، اپلیکیشن ها و یا به طور مستقیم درخواست فروش سهام خود را ثبت کنند؛ اظهار کرد: میان این روش ها تفاوتی وجود ندارد و ثبت درخواست فروش به منزله دادن اختیار به کارگزاری برای فروش سهام به بهترین قیمت است.

مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک ملی ایران درباره علت تفاوت واریزی مبلغ ناشی از فروش سهام عدالت برای برخی دارندگان این سهام نیز گفت: سهام عدالت، سبدی از سهم های مختلف است، بنابراین کارگزار ممکن است در یک مرحله تعدادی از این سهام را بفروشد و تعدادی را نزد خود نگه دارد تا قیمت آن افزایش یابد، بنابراین تنها مبلغ سهام فروخته شده به حساب افراد واریز می شود.

به گفته وی، دارندگان سهام عدالت پس از ثبت فروش سهام نیازی به مراجعه حضوری یا غیرحضوری نخواهند داشت، چرا که کارگزاری اقدامات لازم برای فروش و واریز وجه به حساب معرفی شده توسط آنها را انجام خواهد داد.

مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک ملی ایران همچنین با بیان این که ثبت درخواست فروش سهام عدالت همچنان ادامه دارد، از سهامداران خواست اطلاعات لازم در این باره را با مراجعه به سایت سازمان خصوصی سازی دریافت کنند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • ناشناس

    این سهام عدالت اکثر حق یتیم و مددجو و معلول ویلچری و مجبور به فروش شده اند چرا سر مردم و سر ی مشت بدبخت و یتیم کلاه میگذارید. چرا دستگاه قضا اقدام نمیکنه. که ارزش سهام عدالت ی مددجو که ابتدا یعنی ۱۲ سال قبل۸۲۴ هزار تومان بوده و الان نوشته بالع بر ۱۶ میلیون تومان چرا ۳۰ درصد شا بانک صادرات ۲۴۰۰۰۰۰۰ ریال واریز نموده.چرا اینقدر کلاهبرداری میکنید .مگه قران نمیگه حق یتیم مثل آتشه.مردم اگر مجبور نبودند که نمیومدند سهامشون مفت مفت به شما بفروشند که هم از سر زدید و هم از دم چیش باقی موند

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه