استرالیا: پناهجویان در صورت اسکان نیافتن در آمریکا، در پاپوآ گینه نو ماندگار می شوند
'مالکوم ترنبول' نخست وزیر استرالیا نیز روز شنبه در گفت وگو با 'پیتر اونیل' همتای پاپوآ گینه نویی خود در این خصوص که آیا پناهجویان به بازداشتگاه نائورو که در حال حاضر ۳۸۰ مرد، زن و کودک در آنجا نگهداری می شوند، انتقال می یابند، سکوت کرد.
به گزارش خبرگزاری موج، استرالیا پناهجویانی را که سعی کرده اند وارد این کشور شوند به مراکزی در جزایر نائورو و ۳۹;مانوس۳۹; در پاپوآ گینه نو منتقل و از اسکان آنها در استرالیا ممانعت می کند.
دولت محافظه کار استرالیا تلاش کرده است مقدمات اسکان کسانی را که پناهجوی واقعی محسوب می شوند در پاپوآ گینه نو، آمریکا و یا کامبوج فراهم کند.
تلاش برای جابجایی بیش از ۸۰۰ پناهجو در جزیره مانوس پس از اینکه دادگاه عالی پاپوآ گینه نو سال گذشته اعلام کرد که نگهداری پناهجویان در این بازداشتگاه ها غیرقانونی و برخلاف قانون اساسی است، تشدید شد.
به نوشته تارنمای 'اسکای نیوز'، 'پیتر داتون' وزیر مهاجرت استرالیا بدون اشاره به اینکه چه تعداد از پناهجویان ممکن است توسط آمریکا مورد پذیرش قرار گیرند، گفت که مقاماتی از آمریکا در حال بررسی پرونده افراد هستند.
وی افزود: کسانی که واجد شرایط پناهجویی نباشد بنا به تصمیماتی که تاکنون گرفته شد در پاپوآ گینه نو باقی می مانند.
به گفته وی، اگر افراد به عنوان پناهجو شناخته نشوند، انتظار می روند که آنها به کشورهای زادگاه خود بازگشت داده شوند.
داتون گفت که تاکنون ۳۶ نفر با ماندن در پاپوآ گینه نو موافقت کرده اند، اما بقیه به دلیل آنچه ترس امنیتی عنوان کرده اند حاضر به اقامت در این کشور نیستند.
'مالکوم ترنبول' نخست وزیر استرالیا نیز روز شنبه در گفت وگو با 'پیتر اونیل' همتای پاپوآ گینه نویی خود در این خصوص که آیا پناهجویان به بازداشتگاه نائورو که در حال حاضر 380 مرد، زن و کودک در آنجا نگهداری می شوند، انتقال می یابند، سکوت کرد.
کانبرا از سیاست های مهاجرتی خود در قبال پناهجویان و رد درخواست آنها برای اسکان در استرالیا دفاع کرده و آن را اقدامی برای جلوگیری از وقوع مرگ در دریا می داند.
با توجه به آخرین آمار اداره مهاجرت استرالیا،861 تن از مردان پناهجو که ده ها ایرانی در بین آنها هستند در بازداشتگاه مانوس در پاپوا گینه نو زندگی می کنند و در این بازداشتگاه تاکنون چند تن از جمله 2 ایرانی جان خود را از دست داده اند.
کشورهای غربی و استرالیا در گذشته با سیاه نمایی از ایران و بهشت نمایی خود از جمله استرالیا باعث مهاجرت گروهی از ایرانیان شده اند که اکنون با چالش های مختلفی روبرو شده اند.
استرالیا سال گذشته میلادی و در دوران ریاست جمهوری 'باراک اوباما' با آمریکا برای اسکان یکهزار و 250 تن از پناهندگان که در بازداشتگاه های دریایی در جزیره مانوس و نائورو نگهداری می شوند، به توافق رسید، اما مشخص نیست آمریکا چه روندی را برای پذیرش این افراد طی کند.
ارسال نظر