English

شرط آمریکا پرداختن به موضوع تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی

آمریکا به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی را شرط پرداختن به موضوع تسلیحات هسته‌ای این رژیم اعلام کرد.

شرط آمریکا پرداختن به موضوع تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اسپوتنیک، هاآرتص گزارش داد دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تصمیم گرفته است تا پیش از به رسمیت شناختن موجودیت اسرائیل از سوی تمامی کشور‌های خاورمیانه به عنوان یک دولت یهودی، این رژیم برای کنار گذاشتن سلاح‌های هسته‌ای خود تحت فشار قرار نگیرد.

هر چند رژیم صهیونیستی یکی از کشور‌های امضاء کننده معاهده منع گسترش تسلیحات هسته‌ای (ان پی تی) نیست، مقامات این رژیم بار‌ها اعلام کرده‌اند که موضوع سلاح‌های هسته‌ای نمی‌تواند از مسائل امنیتی در خاورمیانه جدا شود، از جمله با توجه به اینکه تل آویو  همواره روابط تاریخی خصمانه‌ای با همسایگان عرب خود داشته است.

همچنین رژیم صهیونیستی ادعا کرده است برخی از امضاکنندگان معاهده منع گسترش از جمله ایران، سوریه و لیبی به این معاهده پایبند نبوده و سعی در گسترش برنامه‌های هسته‌ای خود داشته‌اند.

هفته گذشته واشنگتن تبعیت خود را از طرح خاورمیانه عاری از سلاح هسته‌ای اعلام کرد و با دنباله‌روی از موضع رژیم صهیونیستی در این خصوص دو گزارش وضعیت را به کمیته مقدماتی ژنو برای کنفرانس بازبینی معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای در سال ۲۰۲۰ ارائه داد. در یکی از این گزارشات آمده است:

متأسفانه بواسطه اختلافات مفهومی در میان کشور‌های منطقه در مورد ایجاد چنین منطقه‌ای و نیز عدم تمایل برخی از کشور‌های منطقه برای سازگاری با این تفاوت‌ها تلاش‌ها برای دستیابی به پیشرفت ناموفق بوده است. برخی کشور‌ها به جای حل مستقیم این مسائل با همسایگان خود، به دنبال استفاده از چرخه بررسی (معاهده منع گسترش) به عنوان راهی برای اعمال زور هستند از جمله تلاش برای تحمیل شرایطی که نمی‌تواند توافق عمومی میان دولت‌های منطقه را به دست آورد. چنین تلاش‌هایی اشتباه و غیرمفید است.

آمریکا در گزارش وضعیت خود همچنین مذاکرات سال ۲۰۱۲ در مورد ایجاد منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای در خاورمیانه را که توسط فنلاند مطرح شد، یادآور شده و آورده است که مذاکرات مربوط به سلاح‌های هسته‌ای باید همراه با مسائل سیاسی و امنیتی خاص در منطقه مورد توجه قرار گیرد.

در بخش دیگری از گزارش وضعیت آمریکا آمده است: منطقه خاورمیانه به علت دهه‌ها بی‌ثباتی، درگیری‌های مسلحانه و تقسیمات با انگیزه سیاسی از فقدان اعتماد مستمر و مداوم در میان کشور‌های منطقه رنج می‌برد. تلاش‌ها برای ایجاد اعتماد و اطمینان در خاورمیانه به طرز چشمگیری دچار پیچیدگی شده است زیرا برخی دولت‌های منطقه از به رسمیت شناختن اسرائیل به عنوان یک کشور مستقل امتناع می‌کنند و در عوض هر جا که ممکن است اقداماتی را برای منزوی ساختن اسرائیل انجام می‌دهند!

در گزارش وضعیت آمریکا با تاکید بر این ادعا که ایران، سوریه و لیبی برخی برنامه‌های اعلام نشده هسته‌ای را دنبال می‌کنند موضع رژیم صهیونیستی بار دیگر تکرار  و ادعا شده است:

فقدان اعتماد در منطقه به دلیل ناسازگاری و عدم تطابق مداوم و همیشگی در خاورمیانه با تعهدات مربوط به (سلاح‌های کشتار جمعی)، بیش از پیش تشدید می‌شود. به ویژه اینکه ایران، همچنان درگیر فعالیت‌های بی‌ثبات کننده گسترده در سراسر منطقه است.

اوایل هفته جاری بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی موضوع تسلیحات هسته‌ای را در خاورمیانه مطرح کرد و در ادامه ادعا‌های خود ایران را کشوری دانست که در حال تغییر قوانین خاورمیانه است و بدین ترتیب دیگر کشور‌ها را ترغیب به دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای کرد. همچنین نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد این رژیم اسنادی را جمع‌آوری کرده است که نشان می‌دهد ایران پس از امضاء توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ درباره برنامه‌های خود در این خصوص صادق نبوده است.

رژیم صهیونیستی همواره به عنوان یکی از دارندگان سلاح‌های هسته‌ای شناخته می‌شود هر چند این موضوع نه مورد تائید و نه تکذیب مقامات این رژیم قرار نگرفته است. برآورد می‌شود این رژیم چیزی در حدود ۷۵ تا ۴۰۰ کلاهک هسته‌ای و نیز انواع مختلفی از سلاح‌های هسته‌ای را در اختیار دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه